Автор Тема: Се продава Пежо 306 ТНГ 1994 (услужен оглас)  (Прочитано 811 пати)

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2614

Се продава Пежо 306 1,8 ТНГ, произведено 1994 година.

Можеби знаете некој што му треба евтина, стара кола за некоја намена.

Колата е на тетка ми, и остана во наследство.

По тоа што можеше татко ми да провери, на кратко:

- Колата е пали вози, во некоја солидна состојба со оглед на годините, кој и да ја земе секако ќе треба убаво да си ја провери;
- гумите според наши мерила се за менување;
- по тоа што можеше да се види нема корозирано;
- сигурно ќе треба сервис да се прави (не знаеме кога точно е правен во смисла на масло и филтри)
- регистрирана до крај на јуни 2025 година.

Благодарам до @nidzzo што и помогна на тетка ми со половен акумулатор во ситуацијата во која се најде, кој бај да веј е мина, пали во секунда.

Цена би ставил 800 евра, на огласот на реклама е ставена повисока, да оставиме простор за договор, таков е редот  :)

За контакт и преглед на колата контакт податоци од татко ми:
- тел 071/393-793 (Андреја)

Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен Filip MK

• Редовен
Одг: Се продава Пежо 306 ТНГ 1994 (услужен оглас)
« Одговори #1 на: 07 Јули 2025, 11:51:01 am »
БАМП! Истечена регистрација. Нова цена 550 евра.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #2 на: 14 Јули 2025, 09:26:33 am »
Дали има клима? Да ја бампирам темава. Иначе многу интересно количе а и цената е бонбона.

Отсутен Filip MK

• Редовен
« Одговори #3 на: 14 Јули 2025, 14:16:49 pm »
Нема клима, барем 99,9 %. Никако да стигнам да седнам во колата, чат пат ја пали вујко ми, како ми кажа не можел да види А/Ц копче. Цената е колку да не седи во дворот, нема кој да ја вози колата, ама и магнет за прекупци е, 100 приказни се изнаслушав на телефон и на нет а и тетка ми на лице место  :). Би сакал да ти дадам подетален опис за механичката состојба, ама тоа тешко кога не ја знам колата, а и што може да се примети од 1 круг (по тоа што ми кажаа знае да јави како сецкање и работење како на 3 клипа). До крајот на неделата треба да поминат двајца да ја гледаат, ама поучен од искуството минатиот период прашање е дали ќе дојде до тоа, претходно 20 луѓе кажаа дека доаѓаат и да се спреми тетка ми за на нотар, само еден дојде и побара време да размисли.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3926
« Одговори #4 на: 14 Јули 2025, 16:55:54 pm »
Нема клима, барем 99,9 %. Никако да стигнам да седнам во колата, чат пат ја пали вујко ми, како ми кажа не можел да види А/Ц копче. Цената е колку да не седи во дворот, нема кој да ја вози колата, ама и магнет за прекупци е, 100 приказни се изнаслушав на телефон и на нет а и тетка ми на лице место  :). Би сакал да ти дадам подетален опис за механичката состојба, ама тоа тешко кога не ја знам колата, а и што може да се примети од 1 круг (по тоа што ми кажаа знае да јави како сецкање и работење како на 3 клипа). До крајот на неделата треба да поминат двајца да ја гледаат, ама поучен од искуството минатиот период прашање е дали ќе дојде до тоа, претходно 20 луѓе кажаа дека доаѓаат и да се спреми тетка ми за на нотар, само еден дојде и побара време да размисли.
За кола од 35000 денари па уште и ке размислувал, мисли масерати ке купува

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #5 на: 15 Јули 2025, 09:06:22 am »
Не најјако ќе биде...35000 денари... за 30000 ќе може? Циганската.

Отсутен Filip MK

• Редовен
« Одговори #6 на: 18 Јули 2025, 15:27:59 pm »
Може клуч на темата!