Автор Тема: Мазда бензинец vs Хонда бензинец  (Прочитано 977 пати)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14309
Одг: Мазда бензинец vs Хонда бензинец
« Одговори #15 на: 28 Мај 2025, 11:31:03 am »
Пак ја носите водата на VAG 😂😂😂 Бреееееј

Отсутен German_guy

• Почетник
  • *
  • Пораки: 11
« Одговори #16 на: 28 Мај 2025, 14:40:23 pm »
Колата ќе ми служи за нормално возење, не сум за трки и тјунирање. Година на производство до кај 2014. Плин не сакам, дизел би прифатил но во прв план е бензинец, атмосферец по можност. Вака други коли што сум ги гледал А4 Б8/8.5 2.0ТДИ, ТФСИ си имат проблеми со клиповите до кај 2014, Голф 6 ГТИ (не сум истражувал, но е убав на изглед). За сега фаворит ми е Мазда 3 што ја споменав во првиот пост.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34198
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #17 на: 29 Мај 2025, 09:07:50 am »
Колата ќе ми служи за нормално возење, не сум за трки и тјунирање. Година на производство до кај 2014. Плин не сакам, дизел би прифатил но во прв план е бензинец, атмосферец по можност. Вака други коли што сум ги гледал А4 Б8/8.5 2.0ТДИ, ТФСИ си имат проблеми со клиповите до кај 2014, Голф 6 ГТИ (не сум истражувал, но е убав на изглед). За сега фаворит ми е Мазда 3 што ја споменав во првиот пост.
Барај си тројче тогаш, ама загледувај ги и Хондите. Гледај го и сопственикот, најбитно е да е ентузијст човек и да знае што збори и колата да е одржувана и во добра форма. Гуд лак.

Отсутен German_guy

• Почетник
  • *
  • Пораки: 11
« Одговори #18 на: денес во 00:06:56 »
Планирам да ја увезам од горе негде. Хонда освен акордот другите не ми се убави на изглед.