Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Silvester Супер идеа. Можеш да направиш муабет и со дечките од прилеп што го носат Ravenol. Јас од таму нарачувам и според мене, а ке пратам и доказ ако некој сака, е моментално најдоброто масло што се нуди во Македонија. Надвор има и Amsoil, но за жал кај нас го нема. Поздрав , ке ти пишам штом ке дојде ред за сервис да напраиш цена.
Цитат: antibiotic1 на 22 Мај 2025, 14:36:58 pm@Silvester Супер идеа. Можеш да направиш муабет и со дечките од прилеп што го носат Ravenol. Јас од таму нарачувам и според мене, а ке пратам и доказ ако некој сака, е моментално најдоброто масло што се нуди во Македонија. Надвор има и Amsoil, но за жал кај нас го нема. Поздрав , ке ти пишам штом ке дојде ред за сервис да напраиш цена. Здраво, мене ме интересира, во која смисла најдобро масло? За каков доказ станува збор?
@bekanMEN Каков вид на доказ за моторно масло треба да ти се приложи да се задоволи твоето его?