Дојде ред да ја претставам замената за Астрата.
Колата ја земав негде крајот на ноември.
Од побитните работи би издвоил:
-2.0TDI 170hp DSG6
-2008год
-моментално на 255 600км
-сензори напред назад
-ретровизори со греење и електронско склопување (ова незнам дали точно го кажав

)
-фарови со лупа, ксенон и следење на кривини
-кровче
-предно ветробранско со некој знак за звучна изолација плус греење
-греење на предни седишта
-седишта кожа и алкантара
-менување брзини на волан
-самозатемнувачки внатрешен ретровизор
-завеса на задно стакло
-Dynaudio озвучување
-auto hold
-адаптивна суспензија
-сензори за светла и дожд
Можеби има уште нешто вредно за спомнување но моментално тоа ми текнува.
Реално има доста опрема единствено да имаше уште меморија на седиштата ќе беше премија.
Уште пред да ја земам астрата имав замисла дека колата мора да има 200кс греење на седишта и да е аутоматик, астрата немаше ништо од тоа. Со тек на време сватив дека сакам поголема кола но највеќе ми сметаа тие 110кс и рачен мењач. Не барав стрикно цц но цело време ми беше фаворит. После многу кршеви поплавени и рѓосани коли некако се одкажав од барање кола си реков сама ќе се појави кога ќе дојде време не ми се брза, а девојками цело време вика да го видиме овој пасат од прилеп мене искрено ич не ми се шеташе по други градови за кола и цело време одкажував. На крај некако ме убеди и викам оваа е последна. Отидовме колата супер дечкото искраен, сам ја увел пред 7.5години, направивме моабет ја пробав се договоривме за цена и тука интересниот дел не му се дава колата

3 саати му требаа да си ги извади стварите од кола и никако парите да ги земе, тука уште повеќе бев сигурен дека не грешам со изборот. Незнам за вас но мене мие многу битно од кого купувам кола.
Колата беше штотуку регистрирана со зелен картон за цела година нови зимски гуми и репарирано турбо. Све што требаше да направам е да сменам уље во мењач имаше 58 000км поминато. Го менував сам и уљето сеуште беше жолто.
<br />-фарови со лупа, ксенон и следење на кривини<br />-кровче<br />-предно ветробранско со некој знак за звучна изолација плус греење<br />-греење на предни седишта <br />-седишта кожа и алкантара<br />-менување брзини на волан <br />-самозатемнувачки внатрешен ретровизор<br />-завеса на задно стакло<br />-Dynaudio озвучување<br />-auto hold<br />-адаптивна суспензија<br />-сензори за светла и дожд<br /><br />Можеби има уште нешто вредно за спомнување но моментално тоа ми текнува.<br />Реално има доста опрема единствено да имаше уште меморија на седиштата ќе беше премија.<br />Уште пред да ја земам астрата имав замисла дека колата мора да има 200кс греење на седишта и да е аутоматик, астрата немаше ништо од тоа. Со тек на време сватив дека сакам поголема кола но највеќе ми сметаа тие 110кс и рачен мењач. Не барав стрикно цц но цело време ми беше фаворит. После многу кршеви поплавени и рѓосани коли некако се одкажав од барање кола си реков сама ќе се појави кога ќе дојде време не ми се брза, а девојками цело време вика да го видиме овој пасат од прилеп мене искрено ич не ми се шеташе по други градови за кола и цело време одкажував. На крај некако ме убеди и викам оваа е последна. Отидовме колата супер дечкото искраен, сам ја увел пред 7.5години, направивме моабет ја пробав се договоривме за цена и тука интересниот дел не му се дава колата ;D<br />3 саати му требаа да си ги извади стварите од кола и никако парите да ги земе, тука уште повеќе бев сигурен дека не грешам со изборот. Незнам за вас но мене мие многу битно од кого купувам кола.<br />Колата беше штотуку регистрирана со зелен картон за цела година нови зимски гуми и репарирано турбо. Све што требаше да направам е да сменам уље во мењач имаше 58 000км поминато. Го менував сам и уљето сеуште беше жолo.<br />[img]https://i.imgur.com/AgNtO1O.jpeg)

Си доби и нови летни barum.
Знам дека сликите не се правилно ставени но кога ги ставам во img не ги појавува воопшто.