Ај ако може НултиСигнал или Дог да кажат какви турија кај „Генералниот“ у кола, и да се споделат искуства итн итн...
Море Веле, ако више преведувате, преведете го и кучешка безбедност. Иначе кај енералниот има од тие бесплатните. Му спакуваа и едни за по дома да му се најдат за точакот.
А за тоа дали ќе умарам некој од карши, најискрено веќе почиња да не ми чуе... Ја низ град возам со спуштени средни светла, и ги подигам коа искачам на отворено... А се’ тоа елегантно и елоквентно ми се враќа со некоја петарда што вози позади мене, или карши мене, што (у најмала рака) никад не однел светла на штелување и/или вози со дугачки... Мене ме прашуе некој тогаш како ми е? Епа фак дем!
Нон стоп им псујам све најмило на твоите истомисленици. Многу сте у п.м; устава пена ми фати. Кога некој ќе ти пушти комбинација од дугачки и средни и ќе сврти да вози кон тебе за да прави директен судир да знаеш дека сум јас. Крени рака за да ме поздравиш.
За шминка, има нови колекции во Шатци, кој/а е заинтересиран/а
За лепршав од и сјај во очите користите Хајнекен козметика.
За првото, кој разбрал, разбрал... Тие што требаше, се најдоа во муабетот, и одговорија
За второто, да не си се збунил нешто мајка? Ај убаво прочитај што сум пишал, пред да почнеме тука да се пцуеме, или не знам што... Ако после тоа пак наоѓаш за згодно да псуеш све најмило, повели на директен судир.
За третото неам коментар.