Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 966785 пати)

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
A be za tie pari 2.0 CDTI motor so 160 KS vs 90KS na Toyota. Mislam deka se znae sto e podobar izbor.

Нормално дека се знае - Тојота.

Што ќе ти се 160 коња на фамилијарно ауто кога дозволена брзина на автопат е 120?

Пробај извози 50 илјади со Тојота и Шевролет и влези внатре да видиме која ќе тропка повеќе, крцка, како ќе изгледа пластиката...А за сервисите во меѓувреме да не правиме муабет, Тојота ќе биде каде каде поиздржлива него Шевролет (докажано со многу реални тестови)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
VM motorot - tehnologija 2011 prema D4-D tehnologija 2006-7... Hmm VM e motor so najgolem resurs za vozenje. E pa sega plastikite ke tropaat vo Kruz..

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
VM motorot - tehnologija 2011 prema D4-D tehnologija 2006-7... Hmm VM e motor so najgolem resurs za vozenje. E pa sega plastikite ke tropaat vo Kruz..

Тоа е твое мислење, никаде на друго место го немам прочитано ова. Ниту еден релевантен тест го нема ова кажано.

Да, Тојота е скапа, сиромашна со опрема внатре (во поефтините изведби) и со ПРОВЕРЕНА технологија која е една генерација (или премногу премногу истестирана) која е докажана дека трае и трае. Ама затоа држи на цена и на сите тестови котира високо во квалитет кај половните возила.

Е кога пластиките тропаат внатре мене од такт ме вади. Тоа е најлоша кола на свет која тропка и крцка внатре - барем за мене.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be sega plastiki i enterier.. Za tie pari baras Audi A4 ??? A ti davaat moken motor koj moze da povlece i da te spasi vo dadena situacija. 90KS vo Toyotata se seedno umreni prema 160 vo VM. Ne daj boze da treba da se izvleces od situacija.

Sepak za tie pari se zema Kruz i plus nekoja Panda...

VM Motorot e ubedlivo tehnoloski posleden i najnovata tehnologija sekogas e ponapredna od starata. Gi ima iscisteno nedostatocite. Toyotata e so stara tehnologija na motor taka da e mnogu preceneta.

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
A be sega plastiki i enterier.. Za tie pari baras Audi A4 ??? A ti davaat moken motor koj moze da povlece i da te spasi vo dadena situacija. 90KS vo Toyotata se seedno umreni prema 160 vo VM. Ne daj boze da treba da se izvleces od situacija.

Sepak za tie pari se zema Kruz i plus nekoja Panda...

VM Motorot e ubedlivo tehnoloski posleden i najnovata tehnologija sekogas e ponapredna od starata. Gi ima iscisteno nedostatocite. Toyotata e so stara tehnologija na motor taka da e mnogu preceneta.

Од каква ситуација бе Бугар, што ќе правиш ќе се тркаш? Која е таа ситуација кога 90 коња ќе ти спасуваат глава? Ич не разбирам.

А4? Не мора бе, секоја тојота која сум возел не крцка внатре или оние што крцкаат ептен мака имаат видено.

Најновата технологија секогаш има непроверени работи и недостатоци, затоа кога пазариш гледаш што попроверена технологија да купиш. А Тојота никогаш не оди со продожба со чичка нова технологија, секогаш одат на долго тестирање пред да пуштат во продажба еден мотор или иновација. Таа ги има исчистено недостатоците  а не најновата измислена технологија.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7889
Што ќе ти се 160 коња на фамилијарно ауто кога дозволена брзина на автопат е 120?

Ради безбедност ... Тие 160 коњи ке те извадат од многу непотребни незгодни ситуации ..

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Na primer pretrkuvas i odednas se desava da sece nekoj pat i ti moras da izbegnes... Sepak so 160 konja mnogu pomalce vreme ke ti treba nego li so mizerni 90... 10 ms moze razlika zivot/smrt da znacat.

Pa sea ubavo e da se znae deka konjovite se sekogas dobredojdeni pod hauba.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55334
  • Махер
Затоа јас сакам Р со 585кс... Ради безбедност.

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
Јас би вакво

заради безбедност, да можам да претицам на автопат и нова технологија сигурно помалце троши од Тојотата.

Отсутен Untak

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 305
  • sLowRider
Aaaa тука верувам Бугар ми се сложил дека ќе купиш гарсоњери во секој град во мк и плус пари ќе имаш за Корса која е ефтина за возење и одржување и ако сакаш коњажа ќе ја тјунираш со некој c20let мотор, и не заборавај гарсоњери ќе имаш еден куп, ем ќе се возиш за цена на Ферариво.. :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17679
  • Alfa155 & AlfaGT

Сакаш да кажеш дека со тие пари може да купиш зграда со гарсоњери и едно порше за до пазарче ;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Kako i da e ne e los izbor.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
zacudo, 1.4 D4D, eden asolen poloven primerok ne sum nasol.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
1.4D4-D e ekonomicno motorce. No vo Yaris.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
До кадис поминав, онака седнав во алтеа да видам каква комоција има.
Доаѓа типот да ви помогнам треба, ја онака го потпрашав од колку почнува цената, тој 15,500е. Што мотор, 1,4 со 85кс. Ме фати некоја смеа, се воздржав некако.
Ненормални, уште кога излезе пред год. год. беше таа цена.