Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 966583 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9578
абе види ова шо го има овде сигурно не го продаваат, кога ке одиш таму цената е 1000 евра плус и има уште нешто опрема и плус бандажи. Е сеа ако некој е токмак и сака да даде 19к евра а несака уше 1000че и да му личи колата тоа е тоа

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555348_439572752729007_217662561586695_1599482_748842879_n.jpg
Novata kampanja na Toyota za Corolla dizel Terra paket izgleda e odlicen, no ogranicen samo za Terra.
3 Godisni rati po 5.963 evra, preku NLB... Posle tretata godina ja prefrlas na svoe ime!
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11898
  • Архитект
18 000 € за кола со 90 коњи??

Мааа НЕМА шанси!!

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Ненормални.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Zemas Kruz so 160 KS dizel ! za pomalce pari.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
значи стварно не знам што е проблемов со луѓево, кај се скапи, па и ружни и пак се трошат ова тојотвие и тоа во прилично добар број.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Toyota diesel ne e los izbor za taa cena. No Kruzot ...... Nemam zborovi. Duri mislam deka toj motor bi nadziveal 2 Toyota motori sepak VM ne e igracka !!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55334
  • Махер
Не дека е лош крузот, ама дека 2 тојотини мотори ќе надживее е одличен виц.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Pa tehnologija 2011 e sekako e podobar i potraen vo idealni uslovi.. Bi nadziveal. Toj motor e bukvalno inzenersko cudo. Napraven e da se nosi vo klasa na Mercedes. (Zboram za VM dizel !). Za tie pari podobro i nema.

Toyota e super no e preskapa i malce nudi za parite. Sepak Kruzot so snagata 160KS ! (A zamisli plus CHIP !).... Ke i ja odnese bojata na Toyota.

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
абе види ова шо го има овде сигурно не го продаваат, кога ке одиш таму цената е 1000 евра плус и има уште нешто опрема и плус бандажи. Е сеа ако некој е токмак и сака да даде 19к евра а несака уше 1000че и да му личи колата тоа е тоа
И башка не е 19 туку 19 900 т.е 20, и уште две две и пол да даеш да заличи на нешто и етети пак нормална цена

А муабетот со тојотата, омг ептен е грда за 16к да треснеш на неа.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Toyotata nekako pospartanski izgleda za razlika od Kruzot.

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
Бугар, си се возел бе во Круз дизел?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Da bev na test vozenje lani i mozam da recam deka e nevideno dobro vozilo. Odlicno lezenje na pati ima i sekako mnogu malce trosi za taa masina sto ja ima.

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
Da bev na test vozenje lani i mozam da recam deka e nevideno dobro vozilo. Odlicno lezenje na pati ima i sekako mnogu malce trosi za taa masina sto ja ima.

Јас се возев Скопје Белград Скопје. Покатастрофална кола немам сретнато. Од ефтина пластика внатре од УЛТРА бучен дизел мотор. Никогаш АМА НИКОГАШ не би купил Шевролет Круз.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be za tie pari 2.0 CDTI motor so 160 KS vs 90KS na Toyota. Mislam deka se znae sto e podobar izbor.