Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 753875 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #3060 на: 26 Април 2020, 07:18:10 am »
Cenite im se ocaj. Znam deka site se obiduvaat da prodadat nekoe vozilo plus ama neznam dali ne racunaat za budali.

Porsche navodno ima popust na vozila od lager. A cenite isti lsti.
Poso vrtam po salonive i baram opcii za vozilo so 7 sedishta. Opel i citroen mi dadoa interesni ponudi. Automakedonija stvarno dobra..
Гледај нешто што добро се управува. Погледна Пежо рифтер? Има опција за 7 седишта, може и нешто да имаат од лагер. Оди во салон види го. Фантастично е, и на пат се однесува како автомобил, за разлика од други такви. И цената треба да е добра.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #3061 на: 26 Април 2020, 08:11:05 am »
Немаат ништо тука а и не можеа да кажат кога би можеле да нарачаат засега. Иначе да, го имам доста гледано по youtube.

Ko kretno Opel za Combo Life imaat dobra cena. Bi trebalo da e istoto vozilo so rifter i berlingo?

Jas licno najveke sakam Touran ama novo e nenormalno skapo a Germanija zasega e nevozmozna opcija.

Kakk i da e ne mi se brza i moze da pocekam pa ke vidine
« Последно менување: 26 Април 2020, 08:20:34 am MarceCvarce »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3062 на: 26 Април 2020, 08:45:11 am »
Ааа ги продале значи. Комбото е истата кола ама ова е многу поубаво. Одлично се однесува на страничен ветер и на мус тест.

Најдобра опција ти е Форд ЕСмакс, ако можеш да најдеш од поновиов. Тоа е нешто неверојатно од возила. И за возење и за патници. Без размислување би го зел. Екстремно скап е нов нажалост.
https://www.carclub.mk/2016/10/28/test-ford-s-max-2-0-tdci-titanium-powershift-koga-semejnite-vrednosti-se-najvazni/

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3698
« Одговори #3063 на: 26 Април 2020, 19:12:18 pm »
Немаат ништо тука а и не можеа да кажат кога би можеле да нарачаат засега. Иначе да, го имам доста гледано по youtube.

Ko kretno Opel za Combo Life imaat dobra cena. Bi trebalo da e istoto vozilo so rifter i berlingo?

Jas licno najveke sakam Touran ama novo e nenormalno skapo a Germanija zasega e nevozmozna opcija.

Kakk i da e ne mi se brza i moze da pocekam pa ke vidine
Новиот Туран и мене ми мати памет, Р лајн, ама претерано е скап, по мене и неоправдано. Многу бев против комбиња ама таква практичност има што секогаш ќе постои како опција.

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1995
  • If you can dream it, you can do it.
@MarceCvarce која е цената за комбото и со кој мотор?

Инаку, гледам на киа и хјундаи страната нема пиканто и и10/20, нема да ги носат повеќе или нема клиентела?
Никогаш не вели никогаш.

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3698

Инаку, гледам на киа и хјундаи страната нема пиканто и и10/20, нема да ги носат повеќе или нема клиентела?
и20 не ја ставаат на веб страна, а ја промовираат на социјални мрежи Хјундаи МК, не ми се јасни.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Нема клиентела. Пиканто им излага слична цена со Рио и не го носат. Само по нарачка ама е прескапо. Има многу пологичен избор за слична цена.

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1305

https://hyundai-mk.mk/model/novi-i10

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Испомешале во Мида.

Кликам перфоманси, гледам екрани.
Кликам безбедност, гледам мотори.
Цена, нема.

Отидов на Српска страна, се си е на место.

https://www.hyundai.rs/model/i10/dizajn

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Како излегува математиката во споредба со Свифт Хибрид 90кс 4 цилиндри и под 1 тон тежина?
Колку чини ова, со кој мотор и која тежина?

Отсутен Mikius

• Легенда
Никаква математика, ако се земе во предвид цената во Србија.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Никаква математика, ако се земе во предвид цената во Србија.
Затоа и реков за Пикантото, имам прашано во Киа и тоа ми рекоа. Нема есап.

Отсутен Mikius

• Легенда
Основно ниво на опрема 9.600 со 1.2 мпи.

Опрема во основно има и повеќе од што треба, во друга тема дискутираната електрика на задни прозори :) и еден куп веќе стандардизирани ствари.

Меѓутоа во 2020 да се пише во опрема греач и брисач за задно стакло :'(

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1880
Основно ниво на опрема 9.600 со 1.2 мпи.

Опрема во основно има и повеќе од што треба, во друга тема дискутираната електрика на задни прозори :) и еден куп веќе стандардизирани ствари.

Меѓутоа во 2020 да се пише во опрема греач и брисач за задно стакло :'(

Има некои што наведуваат управувач.

Присутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3960
Со цени станавме поскапи и од Хрватска, која што беше најскапа во регионот за нови возила. Заради тоа се цените на возилата тие што се. Веројатно и не е толку до продавачите колку што е до давачките наметнати од државата. Порано бевме за грубо 10% поефтини од Хрватска и за толку поскапи од Србија, сега ситуацијата е багиди сменета.

Еве мала споредба на каталошки цени за BMW G20

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA