Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 684453 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #1515 на: 08 Јули 2014, 01:10:59 am »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Возете го Вашиот автомобил од соништата! 62% попуст на eднo ноќевање за двајца со појадок во IBIS HOTEL PLZEN *** - Чешка + возење во спортски автомобил (2x30 мин.) во вредност од 37138 ден. (599 eur) по цена од 13999 ден. (229 eur) со ТА Јупитер

Слушнав муабет, џабе фрлени парите, возилата се лимитирани не може да се извади максимум, неможеш да го осетиш филингот како што треба!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #1516 на: 08 Јули 2014, 01:22:31 am »
Неам појма... Ја разбрав дека треба да си ги платиш патните трошоци.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 444
« Одговори #1517 на: 08 Јули 2014, 01:54:32 am »

Возете го Вашиот автомобил од соништата! 62% попуст на eднo ноќевање за двајца со појадок во IBIS HOTEL PLZEN *** - Чешка + возење во спортски автомобил (2x30 мин.) во вредност од 37138 ден. (599 eur) по цена од 13999 ден. (229 eur) со ТА Јупитер

Слушнав муабет, џабе фрлени парите, возилата се лимитирани не може да се извади максимум, неможеш да го осетиш филингот како што треба!
jako oва!Само да е се вистина

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29794
    • CARclub.mk
« Одговори #1518 на: 08 Јули 2014, 07:48:21 am »

Другар беше лани (всушност, еден член на форумов) и си помина одлично.

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
« Одговори #1519 на: 02 Септември 2014, 08:11:58 am »
Вчера правев трет сервис на ЦР-В то, и дури чекав се врткав низ салонот на Хонда.

Ми се видоа многу добри цени за Honda Accord 2.0 (се зема за 18990 еур), и за Honda Civic 1.8  изгледа дека се зема за 16990 со автоматски менувач.

Honda Jazz 1.2 11000 еур, и стварно има огромен багажник. Оваа малку ме разочара во поглед на опремата (имам седнато во појакото ниво и што доаѓаше со 1.4 мотор), и ова е некако ептен пластикарија, ама веројатно пробале да имаат што пониска цена.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5576
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #1520 на: 02 Септември 2014, 09:31:59 am »
Accordot za taa cena koe nivo ns oprema e?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
« Одговори #1521 на: 02 Септември 2014, 09:54:08 am »

Elegance

http://honda.makpetrol.com.mk/accordpricing.asp

Ама исто ми спомнаа некоја добра цена и за Lifestyle, па ако некој има планови за кола во оваа ценовна рамка, можда треба да провери.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
« Одговори #1522 на: 02 Септември 2014, 10:48:58 am »
Акордот е прекрасен ако е со фул опрема, а цените се симнати пред некој месец заради интерни причини и се вратени на нормала. Зата е реална цената. Ако би сакал бензинец изборот е екстремно добар. (Ако проаѓаш под 5000км годишно)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #1523 на: 02 Септември 2014, 12:41:48 pm »
Тука може да ги пронајдете сите промотивни сервисни понуди за било кој Ford. Понудите се однесуваат за возила надвор од гарантниот рок и вклучуваат оигинални Ford делови. Одберете го моделот на Ford, годината на производство, типот на мотор и погледнете ги сите понуди за тој Ford.

За секоја услуга со вредност над 3,000 ден. добивате ГРАТИС:

Компјутерска дијагностика
Ажурирање на софтвер
Интерактивна проверка
Перење на возил

Мој сервис

Отсутен goki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 170
« Одговори #1524 на: 02 Септември 2014, 16:48:26 pm »

Месец на Renault со 15% попуст.

"Oд 30.08.2014 до 30.09.2014 искористете ја можноста да добиете 15% попуст на забавниот и спортски RENAULT Captur како и градскиот освојувач Clio . Освен во салонот на RENAULT каде може да го добиете овој попуст , Ве очекуваме на тест возења во Струмица, Дојран, Охрид, Струга, Битола, Штип и Скопје каде со секој склучен договор Ви овозможуваме дополнителен попуст и многу изненадувања".
"Every time I press one of these black controls, labelled in black on a black background, a little black light lights up black to let me know I've done it."

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1525 на: 23 Септември 2014, 09:26:47 am »
И со 15% попуст Клиото е прескапо, одлично градско аутце, можеби и најдобро но преценето..

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29794
    • CARclub.mk
« Одговори #1526 на: 23 Септември 2014, 09:36:29 am »
Баш треба да го земеме дизелчето на тест кај и да е..

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1527 на: 23 Септември 2014, 10:05:22 am »
Прав момент за попуст :)

Renault повикува скоро пола милион возила во сервис.

Се работи за новото Клио и новото Кангу, кај кои е можно да се појави проблем со системот за кочење. Проблематични може да бидат Клијата произведени во Бурса (Турција) од март 2013, во Флинс (Франција) од април 2014 и Кангувците произведени во Моберж (Франција) од септември 2012 до мај 2013.

http://www.n-tv.de/auto/Renault-ruft-halbe-Million-Fahrzeuge-zurueck-article13655006.html
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
« Одговори #1528 на: 23 Септември 2014, 12:02:06 pm »
Клиата што се донесени со Спорт пакет се МНОГУ поубави и треба исклучиво така да се земат. Сигурно и они сфатиле и затоа и такви носат.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1529 на: 23 Септември 2014, 12:04:09 pm »
Истиот принцип се следи и за Mercedes CLA или C-klasse.