Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MAPJAH на 28 Февруари 2025, 21:22:00 pmЈас и на Ипкисија Бескоса му кажуев вчера, лани у Виена, стара зграда, подземен паркинг и нагоре како спирала, кијата имаше неколку илјади километри, смрди на ламела корне, ја пробувам да балансирам со гаста за да не ја закачам во претесниот простор. Рика кијата, пцујам јас, алармот за пожар само што не се огласи. Милина. Позитивно е што секое тргнување на нагорно доаѓа до пролизгување на погонските тркала па малку те праи бед бој.Sent from my iPhone using TapatalkГо немав истиот проблем во Виена до рачен мењач кај Шкодата 😂😂😂Мајтап на страна тоа е една и главна работа што ме нервира кај DCT DSG ватевр D мењачите. Сѐ убаво како концепт ама кога веќе возам автоматик нека си е стандард. Ни CVT, ни DSG... Ама некогаш јеби га немаш избир а сакаш автоматик.
Јас и на Ипкисија Бескоса му кажуев вчера, лани у Виена, стара зграда, подземен паркинг и нагоре како спирала, кијата имаше неколку илјади километри, смрди на ламела корне, ја пробувам да балансирам со гаста за да не ја закачам во претесниот простор. Рика кијата, пцујам јас, алармот за пожар само што не се огласи. Милина. Позитивно е што секое тргнување на нагорно доаѓа до пролизгување на погонските тркала па малку те праи бед бој.Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Bravo на 01 Март 2025, 10:32:02 amЦитат: Carpathian Lord на 01 Март 2025, 09:18:41 amЦитат: MAPJAH на 28 Февруари 2025, 21:22:00 pmЈас и на Ипкисија Бескоса му кажуев вчера, лани у Виена, стара зграда, подземен паркинг и нагоре како спирала, кијата имаше неколку илјади километри, смрди на ламела корне, ја пробувам да балансирам со гаста за да не ја закачам во претесниот простор. Рика кијата, пцујам јас, алармот за пожар само што не се огласи. Милина. Позитивно е што секое тргнување на нагорно доаѓа до пролизгување на погонските тркала па малку те праи бед бој.Sent from my iPhone using TapatalkГо немав истиот проблем во Виена до рачен мењач кај Шкодата Мајтап на страна тоа е една и главна работа што ме нервира кај DCT DSG ватевр D мењачите. Сѐ убаво како концепт ама кога веќе возам автоматик нека си е стандард. Ни CVT, ни DSG... Ама некогаш јеби га немаш избир а сакаш автоматик. Ваууууу у Виена сте биле и двајцата? Вие сте мои идоли.Нон стоп одам, не дека ми се оди, стан иам таму па ради контрола. Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Carpathian Lord на 01 Март 2025, 09:18:41 amЦитат: MAPJAH на 28 Февруари 2025, 21:22:00 pmЈас и на Ипкисија Бескоса му кажуев вчера, лани у Виена, стара зграда, подземен паркинг и нагоре како спирала, кијата имаше неколку илјади километри, смрди на ламела корне, ја пробувам да балансирам со гаста за да не ја закачам во претесниот простор. Рика кијата, пцујам јас, алармот за пожар само што не се огласи. Милина. Позитивно е што секое тргнување на нагорно доаѓа до пролизгување на погонските тркала па малку те праи бед бој.Sent from my iPhone using TapatalkГо немав истиот проблем во Виена до рачен мењач кај Шкодата Мајтап на страна тоа е една и главна работа што ме нервира кај DCT DSG ватевр D мењачите. Сѐ убаво како концепт ама кога веќе возам автоматик нека си е стандард. Ни CVT, ни DSG... Ама некогаш јеби га немаш избир а сакаш автоматик. Ваууууу у Виена сте биле и двајцата? Вие сте мои идоли.
Цитат: MAPJAH на 28 Февруари 2025, 21:22:00 pmЈас и на Ипкисија Бескоса му кажуев вчера, лани у Виена, стара зграда, подземен паркинг и нагоре како спирала, кијата имаше неколку илјади километри, смрди на ламела корне, ја пробувам да балансирам со гаста за да не ја закачам во претесниот простор. Рика кијата, пцујам јас, алармот за пожар само што не се огласи. Милина. Позитивно е што секое тргнување на нагорно доаѓа до пролизгување на погонските тркала па малку те праи бед бој.Sent from my iPhone using TapatalkГо немав истиот проблем во Виена до рачен мењач кај Шкодата Мајтап на страна тоа е една и главна работа што ме нервира кај DCT DSG ватевр D мењачите. Сѐ убаво како концепт ама кога веќе возам автоматик нека си е стандард. Ни CVT, ни DSG... Ама некогаш јеби га немаш избир а сакаш автоматик.
Цитат: Carpathian Lord на 01 Март 2025, 09:18:41 amЦитат: MAPJAH на 28 Февруари 2025, 21:22:00 pmЈас и на Ипкисија Бескоса му кажуев вчера, лани у Виена, стара зграда, подземен паркинг и нагоре како спирала, кијата имаше неколку илјади километри, смрди на ламела корне, ја пробувам да балансирам со гаста за да не ја закачам во претесниот простор. Рика кијата, пцујам јас, алармот за пожар само што не се огласи. Милина. Позитивно е што секое тргнување на нагорно доаѓа до пролизгување на погонските тркала па малку те праи бед бој.Sent from my iPhone using TapatalkГо немав истиот проблем во Виена до рачен мењач кај Шкодата 😂😂😂Мајтап на страна тоа е една и главна работа што ме нервира кај DCT DSG ватевр D мењачите. Сѐ убаво како концепт ама кога веќе возам автоматик нека си е стандард. Ни CVT, ни DSG... Ама некогаш јеби га немаш избир а сакаш автоматик. Никогаш на успон не сум имал проблем со DSGто, ни пролизгало нит ништо, дури ни со приколка.