Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Наздравје да си го возиш уште еднаш од мене. Одлично е, ако ти сметаат ЛЕД штоповите кажи слободно ќе се смениме . Одма си го опремил со зимски гуми и гледринг гумени патосници. Браво!
Неможам да ги видам сликите незнам зашто..
Цитат: Sase_91 на 22 Декември 2011, 14:13:50 pmНаздравје да си го возиш уште еднаш од мене. Одлично е, ако ти сметаат ЛЕД штоповите кажи слободно ќе се смениме . Одма си го опремил со зимски гуми и гледринг гумени патосници. Браво!Фала Саше, а од кај ги позна па патосниците кои се?
Цитат: brasica на 22 Декември 2011, 15:53:13 pmЦитат: Sase_91 на 22 Декември 2011, 14:13:50 pmНаздравје да си го возиш уште еднаш од мене. Одлично е, ако ти сметаат ЛЕД штоповите кажи слободно ќе се смениме . Одма си го опремил со зимски гуми и гледринг гумени патосници. Браво!Фала Саше, а од кај ги позна па патосниците кои се? Имам исти такви. Одлични се.
Ако може некој да ми каже зашто неможам да ги видам сликите??
А мене некој да ми каже зошто откако го видов ауди-во,несакам друго ништо да видам !
Цитат: ace-106 на 23 Декември 2011, 09:18:57 amА мене некој да ми каже зошто откако го видов ауди-во,несакам друго ништо да видам !Затоа што е и татко и мајка во едно
Odlicen izbor !!! So sreka da si go vozite i letovo edni 18" banazi i drugo ne ti treba