Автор Тема: Што спуштате, гледате или сте гледале(ФИЛМ)!!!  (Прочитано 2257106 пати)

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2891
Одг: Што спуштате, гледате или сте гледале(ФИЛМ)!!!
« Одговори #14160 на: 10 Јули 2026, 12:14:54 pm »
Мислев дека сум пишал, пред околу две недели бевме да го гледаме The Disclosure Day и бев благо разочаран, очекував многу повеќе. Инаку не знам кога сум бил последно во кино пред овој филм, гледам картата стигнала до 430 денари.
Своерачен потпис ;)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22348
« Одговори #14161 на: 10 Јули 2026, 12:43:49 pm »
Мислев дека сум пишал, пред околу две недели бевме да го гледаме The Disclosure Day и бев благо разочаран, очекував многу повеќе. Инаку не знам кога сум бил последно во кино пред овој филм, гледам картата стигнала до 430 денари.

Како на Ридли Скот (после Прометеус и Ковенант) и на Џејмс Камерон (после Аватар бљувотината), редно е и на Спилберг некој да му каже дека му е време за пензија.

Ај за Нолан рано е...мада цапна на гованце со Одисејов.

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7359
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #14162 на: 10 Јули 2026, 13:05:21 pm »
Инаку не знам кога сум бил последно во кино пред овој филм, гледам картата стигнала до 430 денари.

Шо бе 430? Колку плата земате таму вие, 200ден е Битола, за 430ден, знајш кој ќе му појди, никој!   ;D

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4394
« Одговори #14163 на: 10 Јули 2026, 13:07:08 pm »
Додај пуканки и вода/сок ако одиш со дете, и ете ти 1000 денари :D

Поефтино е вкафана негде да одиш
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3745
« Одговори #14164 на: 14 Јули 2026, 07:26:36 am »
Taxi Driver“е доказ дека вистинските класици никогаш не губат на вредност. Секогаш вреди да се погледне.
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.