Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Колку си висок, ја возам 168 моментално, па може да одговараат.Јас би ги земал, само неделава сум ептен у гужва.
Цитат: AUUU на 12 Декември 2023, 19:05:11 pmКолку си висок, ја возам 168 моментално, па може да одговараат.Јас би ги земал, само неделава сум ептен у гужва.183 сум. Ако сакаш да ги зимаш не е фрка, не ми се брза секако за продавање, ќе ти ги чувам и ќе ти ги донесам у Ск наредна недела.Ги возев јас 4 години и Ок се скиите и автоматите. Годинава ги сервисирав и само што ги земав од каргото ги сликав денеска.Пријатели ќе одат од Бугарија да зимаат за нив скии па ми се виде интересна цената на тие и решив да си земам и за мене па овие ми се вишок.
Убаа скија е, ја имам возицкано во иста димензија, сум 177, да бев здрав за скијање палев кола до Пп одма, супер е ценичката плус сервисирани, земај ги без мислење.Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Цитат: vladic3110 на 12 Декември 2023, 20:24:47 pmУбаа скија е, ја имам возицкано во иста димензија, сум 177, да бев здрав за скијање палев кола до Пп одма, супер е ценичката плус сервисирани, земај ги без мислење.Poslano sa mog GT-I9505 koristeći TapatalkИ јас сум тука некаде 179, мислам дека таман ќе легнат.После долги години мачење со стари и меки кондури пред месец дена конечно си земав 120ки, мислам дека таман ќе легнат и скииве
Цитат: AUUU на 12 Декември 2023, 19:05:11 pmКолку си висок, ја возам 168 моментално, па може да одговараат.Јас би ги земал, само неделава сум ептен у гужва.Што 168-ци возиш? Ќе ги шиткаш?