проблем кај мене на астрата нема затоа што е нова но добро е да се знае ова што го напишавте , но исто така еве еден совет за да не ви се маглат стаклата , ке ти намачкате со паста за заби и со тоалет размачкајте потоа избришете со влажна крпа и после со сува и нема да се маглат , јас го пробав ова на обично огледало успеа после и на автомобилот и сега не се маглат ( само не успева на задната шовершајбна поради греачите што ги има во стаклото ) а на другите сите стакла е во ред
Како бе паста ќе намачкаш, а да не остане ништо на стаклото? Тоа кога ќе се размачка.. Не се заебевајте!
епа остане бело ( не ставас којзнае колку ) онака само да се замати стаклото , размачкаш со тоалет , и веднас се исуши тоа и со влажна крпа поминеш да стане мокро и после само со обична крпа сува , не останува ништо дури напротив светнаа стаклата , нема врска пастата , пробај со било каква дома на обично огледало ке видеш , и јас неверувам но ете се уверив ( само не ставајте на задната шофершајбна нема да има никаков ефект )
Да? Па, засега климата добро си ја врши работата, што се однесува до одмаглување на стаклата.
Али, добро е да се знае. Всушност, јас имам видено друго решение - средство за бришење на стакла (Авакс, Ајакс), добро да се нашприца на џамот, да се подзасуши малку и да се пребрише, онака, површински. Малку е замачкано, ама не се замаглуваат стаклата.
Ова сум го видел претежно од возачи на автобуси.