Fiat grande punto, 1.4 90hp cist benzin, 2007 godina registrirano do 7mi mesec.. shto ke kazete za ovie koli i ovoj motor?
Ovie modeli ne ni bile vo potesen krug, ama konkretno ovaa kola ima nekoja ubava linija i karoseriski izgleda dobro, barem na slikite, eventualno da ne e celata farbana mi e strav.. covekot ja vozel cela godina, navodno drugar mu ja donel so vozenje od svajcarija, sakal pogolema kola, bidejki letovo idele 4ca na odmor i mal im bil gepekot.. ja ostavi 3500 evra
https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4793439
Ајде јас да ти помогнам,бидејќи знам како е и јас барам некое возило од околу 4000€ па имам изгорено бајаѓи пари и време безпотребно,некој ми помогнаа од форумо да не трошам екстра средства некој не.
Бидејќи сум од Радовиш сеа ја видов колата,сеа јас малку профи гледам па можеби ти некој работи нема ни да забележиш 😂,и затоа немам уште возило купено 😊.
Прво и основно колата е купена од плац во Струмица (ауто свисс)Мартин Алфишта од таму ја купи алфата.
-Совозачка предна врата има 2 точки колку отисоци од прст фарба.
-Задна совозачка врата,бравата малку потешко отвара и мислам дека видов поттечено фарба малку.
-Совозачка страна прагот долу има удобление.
-Вратичка за резеевоар има излуштен лак
-Задна возачка врата,рачката за прозор е падната,стои на задно седиште 😁.
-Предна шоферска врата кога ќе ја отвориш се гледа снопот на каблите дека е работено,односно има изолир траки.
-Кровот има благи оштетувања од град,на хаубата не фрлив око.
-Внатре кај совозачот на аирбегот е пукната пластиката и има оштетување под аирбегот,веројатно некој предмет има ударено таму.
-Воланот има некое рпање кога вртеш лево/десно.
-Напред кога дигнав хауба забележав дека има фарбаници.
-Преден браник на долниот дел има малку оштетување.
Тоа е тоа шо забележав,иначе мирно и без шумови работи,внатре не се слуша,го пробав 100 метра 1,2 брзини убаво оди.
Клима работе.
Гуми нови,регистрирано,цена бетон 3400€.
Ја ти кажав ти размисли си.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Za ova imas pivo od mene i dokolku imas kola za gledanje vo sveti nikole slobodno pisi mi, pa jas ke odam da ja vidam
Inaku, po ova kazanoto mozno e da e celata farbana znaci
Ti sega bese da ja gledas ili prethodno ja imas gledano ?
Trebase roomsterot da si go kupis, tatko mi poleka pocnuva da se kae shto go prodade, so ogled na toa shto tri pati veke odevme po gradovi i ne najdovme nesto dobro
Od ova shto kaza, najveke me maci dali e celata farbana i kolku e osteten krovot i normalno volanot
Па кога го постира огласот баш се погодив во град и се јавив да го видам да не правиш трошкови и да не губеш време,па одма пишав овде.
Еден повик и 5 минути време не ме кошта ништо.
Мислам дека е фарбана заради изгорена боја,дека црвената ептен специфична боја е и не трпи сонце.
За шкодата малце и ми е мака,имаше опрема шо барав ама и тогаш ти пишав како комерцијално возило ми изгледа и на тоа остана 😏.
Иначе не е оштетен аирбегот на воланот него пишав за аирбегот кај совозачот,пукната е пластиката кај црвената линија.
Благи се оштетувањата на кровот,не се некој длабоки.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk