Автор Тема: Продавам масла за сите видови патничики возила од разни светски брендови  (Прочитано 7767 пати)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5894
  • Шо да пишам тука?🤔
Здраво Драган, се извинувам но нема да можам да набавувам повеќе масла поради приватни причини и наредната и последна пратка ми е резервирана за мене и за член од форумов.
Набавна цена на тоа масло е 832 ден/л. или 786 ден. за пакување од 1 US. Quart односно 946мл што во ценовен ранг е со Ravenol 5W-30 со PAO база, а да не споредуваме со други 15-40 масла.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
После deko4ever, уште бугар фали да се јави со коментар и слободно можеме да прогласиме воскресение на форумов и да преименуваме со Свети Карклуб :D

Лоши патишта го забораваш

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
Достапно е маслото Равенол NDT 5W40 за прв пат во Македонија кое сеуште го нема во Техномото.
Цената е 3500 денари за 5 литри масло.
Порачки во пп.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
Не носам повеќе масла освен Ravenol NDT, ако е некој за групна порачка може да се земат масла од тука.
Надвор од тоа:
Кај се сега критичариве шо му го турнав бизнисо за 500 денари хахах, абе луѓе бе, само да се критикувало, ете и групна порачка не чини...
Жално...
Јас немав заработка на тоа масло, слободно проверете ги цените, таму каде што донесов се презадоволни и потрошувачката тотално се намали.
Имам некоја екипа за групна порачка па ќе видиме како ќе оди. Нели до 350€ за лична употреба може да се носат работи?
Носите сет ламела од по 500€ па никој ништо не ви рекол, се запнавте за 3-4 туби масло од 5 литри...
Сето културно со фактура, цени колку превозот да го покријам, а воедно да донесам и за мене масло. Потеклото го имате, цените хи имате, ако сакате и од граница заедно ќе ги земиме, ама само да се критикувало...
« Последно менување: 12 Јули 2023, 19:04:40 pm nestor04 »

Отсутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2672
Ako ima moznost dodadi Shell Ultra 0W40 4 litra za mene :)

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3469