Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
јас го поддржувам ставот подобро старо BMW од нова SKODA или VW или PEUGEOTимам купено такво возило старо 4 години со 62.000км и не жалам ни евро ни минут поминат во нервози за да го довлечкам тука, знаејќи, и после година и пол уживајќи ја разликатаденес да купувам возило, истото би го сторил без размислување*имам купено ново возило со 0 км од салон во МК
Dosega nemam kupeno nova kola so 0km. Ne veruvam deka nekogas bi kupil nova kola so 0km.... Iako za da gi kupuvam polovni, treba nekoj da gi kupi novi.
Цитат: Luki Junior на 06 Јули 2023, 08:45:31 amDosega nemam kupeno nova kola so 0km. Ne veruvam deka nekogas bi kupil nova kola so 0km.... Iako za da gi kupuvam polovni, treba nekoj da gi kupi novi.Tvoeto isto mu doagja kako onaa pogovorkata narodna.Sekogas gledam da sum prva na zenata otkolku POSLEDEN.Ako se vodis po tvoeto onda treba da se zaprasas za pogovorkata.Togas bi kupil mozda nekad kola so 00 km,NISTO LICNO da ne se razbereme pogresno.
https://www.carclub.mk/2023/07/06/pomoken-poefikasen-i-tehnoloski-ponarepden-peugeot-go-pretstavi-osvezeniot-208/Сигурно комплетно новиот 208 со 1.2 атмо со 75кс ќе биде за само 20.990еур (плус-минус), после ќе се чудите зошто половно (малку возено) пред ова...Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: MecheTo на 05 Јули 2023, 20:58:17 pmBilo koja Skoda,duri mozi da zemis i dve Skali,pa da imas dve najdobri NOVI koli,dodeka @Sase_91 neka se maci so toa gjubreto so mu go iscisti na ekoj germanec od pred vrata da ne plakja da go nosi vo otpad.NOVOSekoj sto nema nabroeno pari zaraboteni samostojno i uziva vo nekoe vozilo koe e vekje izamortizirano, staro dotraeno samo nemoze da ja prifati realnosta deka i NOVA PANDA e podobra os petnaeset godisno BMW.Muabetite od tipot kubikaza oprema zaboravete gi ne e poentata vo toa. Nova Panda kosta kolku esno staro dotraeno BMW.Da da mi zbori od ovie lubitelite na BMW koe go poseduva od SALON NOVO peki. Cistaci na stara dotraena roba ne mi drzi mesto nivniot komentar.SEKOJA NOVA KOLA E PODOBRA OD DOTRAENAIsto ti e toa kako i zenite, zarem ke zemes nekoja sto pominala mnogu pred tebe i znaes za toa ili bi zel nekoja normalna,
Bilo koja Skoda,duri mozi da zemis i dve Skali,pa da imas dve najdobri NOVI koli,dodeka @Sase_91 neka se maci so toa gjubreto so mu go iscisti na ekoj germanec od pred vrata da ne plakja da go nosi vo otpad.
Цитат: Mario на 06 Јули 2023, 08:52:02 amЦитат: Luki Junior на 06 Јули 2023, 08:45:31 amDosega nemam kupeno nova kola so 0km. Ne veruvam deka nekogas bi kupil nova kola so 0km.... Iako za da gi kupuvam polovni, treba nekoj da gi kupi novi.Tvoeto isto mu doagja kako onaa pogovorkata narodna.Sekogas gledam da sum prva na zenata otkolku POSLEDEN.Ako se vodis po tvoeto onda treba da se zaprasas za pogovorkata.Togas bi kupil mozda nekad kola so 00 km,NISTO LICNO da ne se razbereme pogresno.Ти имаш проблеми по дома затоа купуваш нова кола?FINO napisav NISTO LICNO.Ocigledno ne citate do kraj. Pa ajde ke ti odgovoram u tvoj stil.Ja problem nemam no moze da dojdam kaj tebe za da se potrudam da ti gi OTVORAM realnite patista, pogledi i svakjanja.Valda togas ke scvatis sto sum pisal.Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Mario на 06 Јули 2023, 08:52:02 amЦитат: Luki Junior на 06 Јули 2023, 08:45:31 amDosega nemam kupeno nova kola so 0km. Ne veruvam deka nekogas bi kupil nova kola so 0km.... Iako za da gi kupuvam polovni, treba nekoj da gi kupi novi.Tvoeto isto mu doagja kako onaa pogovorkata narodna.Sekogas gledam da sum prva na zenata otkolku POSLEDEN.Ako se vodis po tvoeto onda treba da se zaprasas za pogovorkata.Togas bi kupil mozda nekad kola so 00 km,NISTO LICNO da ne se razbereme pogresno.Drugar ako tie raboti tebe te definiraat kako covek, imas mnogu pogolem problem od toa dali kolata e nova ili polovna. Kola kako kola, utre da mi skisne, drugiden ke ja smenam so druga polovna.Ne bre brat, ja samo stojam na stav deka sekoj NORMALEN koj kupil NOVO vozilo ne e NENORMALEN kako sto vie sakate da go osudite i nametnete vasiot stav deka POLOVNO e deset pati podobro.SEKOJ za svoi pari uziva dali u POLOVNO ili NOVO e nebitno.40.000 evra sigurno nekoj nema da gi frli za nesto sto nevredi za nego LICNO. Bas go zabole za toa dali na nekoj mu se dopadnalo ili ne, no da se osuduva nekoj e nerealno.
Цитат: Mario на 06 Јули 2023, 08:20:08 amЦитат: MecheTo на 05 Јули 2023, 20:58:17 pmBilo koja Skoda,duri mozi da zemis i dve Skali,pa da imas dve najdobri NOVI koli,dodeka @Sase_91 neka se maci so toa gjubreto so mu go iscisti na ekoj germanec od pred vrata da ne plakja da go nosi vo otpad.NOVOSekoj sto nema nabroeno pari zaraboteni samostojno i uziva vo nekoe vozilo koe e vekje izamortizirano, staro dotraeno samo nemoze da ja prifati realnosta deka i NOVA PANDA e podobra os petnaeset godisno BMW.Muabetite od tipot kubikaza oprema zaboravete gi ne e poentata vo toa. Nova Panda kosta kolku esno staro dotraeno BMW.Da da mi zbori od ovie lubitelite na BMW koe go poseduva od SALON NOVO peki. Cistaci na stara dotraena roba ne mi drzi mesto nivniot komentar.SEKOJA NOVA KOLA E PODOBRA OD DOTRAENAIsto ti e toa kako i zenite, zarem ke zemes nekoja sto pominala mnogu pred tebe i znaes za toa ili bi zel nekoja normalna,Според тебе е така,според мене не е.Ете јас купив дотраен Мерцедес а за тие пари можев да купам НОВА Дачиа или Уп или Ајго,ама поради тоа што не патам од комплекси да мора да боди НОВО и поради тоа што повеќе сакам да има 200кс одколку 64кс се одлучив да му го исчистам ѓубрето на некој.За тебе немаат поента кубикажи и коњажи,за мене имаат.Si kupil toa sto si sakal a NOVA DACIA ne ti go pruzi i koj te osudi. Tvoi Pari tvoj merak tvoj trosok tvoe uzivanje. No da ne zaboravime se toa e LICNO.Poentata na celava debata e toa sto nikoj dosega ne svati deka SEKOJ ODLUCUVA SAM za SEBE.ODUDI KRITIKI i SOLENJE pamety ne e pozelno.Problemot e sto sekoj koj prokomentira dosega toa ne go svati.KOLA SE KUPUVA SPORED POTREBAIzbotor e licen.Osudi i solenje pamet zatoa ne se pozelni i potrebniИ си уживам повеќе отколку шо ќе уживав во било кои НОВИ од погоре наброените.
Кој немал нова кола желба му е да има нова или па пробува да ја оправда одлуката што гадно се заебал и опнал куп пари за нова.*3 нови и 2 половни возила до сега. Појше среќа во половните видов дупло и појше ми се погодија да ви кажам искрено од аспект на доверливост колку и да звучи неверојатно.