Нов Кодиак со многу солидна опрема за парите. Особено со фабричка дополнителна звучна и вибрациска изолација.
Kazi mi posle deka ne rabotis vo Porsche...od site koli bas Skoda
Изборот ми беше Кодиак на претходно купени 5 возила од Порше. За твое инфо претходното беше А6 C7. И ете, не работам у Порше. Додуше 5 одмора ми уплатија
Изборот беше така што добив возило на тест ( во работно време ). Беше еден бел Кодиак, релативно слаб со опрема, таков каков што они мислат дека полесно ќе го продадат. Ми легна од прва. Јас одев по логиката на нарачка по личен ќеф, што во Шкода, барем пред 2 години беше лесно и со прилично мали доплати за се.
Мојот кодиак има автоматско паркирање, изолација, преклоплива кука, 220В, Canton Audio, со бас во резервна гума, адаптивна суспензија на амортизери, 2.0 тди со 200кс, електрика на седишта со мемории....
Уствар се кликнав, осем ( по препорака ) сончев кров. Цената пред 2 години со ценкачина беше мнооогу блиску до оваа баранава тука.
Нов Кодиак со многу солидна опрема за парите. Особено со фабричка дополнителна звучна и вибрациска изолација.
Со дополнителна изолација, со адаптивна сиспензија, со 17ки бандажи, 2.0тди дсг. Според ова што беше на тест сега, би требало да е доста добар избор.
Имав прилика да го видам тестот. Визуелна лудница. Бандашите беа 20ки. Нема изолација (мислам дека сум единствен со ова во МК) Со оглед дека тестот беше Спорт, нема адаптивна суспензија доста е потврд, а без изолација и побучен. Ставено беше и помалото радио, и незнам колку е доплата за големото без тркалца, ама разликата е драстична.