Автор Тема: Skoda Octavia  (Прочитано 3983 пати)

Отсутен was

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 347
Одг: Skoda Octavia
« Одговори #15 на: 13 Февруари 2023, 18:29:20 pm »
Со здравје да се вози. Мене баш ми се своѓа дизајнов, класичен за Октавиа и за тој сегмент е задоволувачки.

Отсутен Astra 08

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 179
« Одговори #16 на: 14 Февруари 2023, 11:00:47 am »
Fala na site, poubavi od auta da si kupite. Inace definitivno ke se javam kaj dame da dogovorime termince za zastita na boja. Sto se odnesuva do bandaskite imam i 17ki letni. Ne e nesto slikata ali you get the gist.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #17 на: 14 Февруари 2023, 11:01:49 am »
Ето и то го решивме.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #18 на: 14 Февруари 2023, 11:29:12 am »
Ето и то го решивме.
А хромираното на бандажите не ти 'лска ;D

Отсутен Astra 08

• Јуниор
  • **
« Одговори #19 на: 14 Февруари 2023, 18:55:58 pm »
Ето и то го решивме.
Nego kazi sega kako go resi Skoda connect kaj mene vrti toa primary user ama nikako da dovrti

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #20 на: 15 Февруари 2023, 09:24:28 am »
Види покрај тоа што има добра конекција колата, гледај ваквите сетинзи да не ги правиш во гаража долу. Извадија надвор и тука подесувај си.

Имај ги двата клучеви со тебе нормално оти ќе ти бара да потврдиш.

Логирај се и на веб страната на Skoda Connect

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3846
« Одговори #21 на: 16 Февруари 2023, 00:36:58 am »
Ето и то го решивме.
Nego kazi sega kako go resi Skoda connect kaj mene vrti toa primary user ama nikako da dovrti

Јас имам мака со тоа примаји јусер, бев и во Порше, пишуваа таму меилови пробуваа нешто и испадна дека со Андорид телефон може да си примарен јузер а со ИОС неможеш. Пробаа и пред мене и стварно е така, со Андроид се поврзаа и се поставија, со ИОС се поставува, се потрврдува со 2-та клуча и кога се гаси колата се е заборавено и одново ајде...

« Последно менување: 16 Февруари 2023, 00:48:22 am Sase_91 »
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен BZ

• Почетник
  • *
  • Пораки: 34
« Одговори #22 на: 16 Февруари 2023, 09:00:03 am »
Со здравје да ја возиш и многу безгрижни километри.
Кај мене имаше проблем на почеток со primary user но со update во Порше се среди се и сега работи супер без никаков проблем.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #23 на: 16 Февруари 2023, 09:54:35 am »

Јас имам мака со тоа примаји јусер, бев и во Порше, пишуваа таму меилови пробуваа нешто и испадна дека со Андорид телефон може да си примарен јузер а со ИОС неможеш. Пробаа и пред мене и стварно е така, со Андроид се поврзаа и се поставија, со ИОС се поставува, се потрврдува со 2-та клуча и кога се гаси колата се е заборавено и одново ајде...

Уште го немаат решено?!

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #24 на: 16 Февруари 2023, 12:49:01 pm »

Уште го немаат решено?!

На 06.02.2023 не беше.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #25 на: 16 Февруари 2023, 14:57:54 pm »
Оддамна немам местено primary user. Мораше преку апликација? Башка би требало преку веб страната да можеш.

Отсутен Astra 08

• Јуниор
  • **
« Одговори #26 на: 16 Февруари 2023, 17:20:15 pm »
Види покрај тоа што има добра конекција колата, гледај ваквите сетинзи да не ги правиш во гаража долу. Извадија надвор и тука подесувај си.

Имај ги двата клучеви со тебе нормално оти ќе ти бара да потврдиш.

Логирај се и на веб страната на Skoda Connect
Taka ispadna, nadvor od garaza se povrza odma ama sega na lik e poveke android poveke mi se svigase dizajnot od Skoda vaka mi e mnogu sareno :)

Отсутен BZ

• Почетник
  • *
  • Пораки: 34
« Одговори #27 на: 16 Февруари 2023, 22:58:31 pm »
Оддамна немам местено primary user. Мораше преку апликација? Башка би требало преку веб страната да можеш.
Jas direktno vo kolata mestev kako sto se sekavam samo mora da gi imas dvata kluca vo tebe. Od kako napravija update namestiv i od togas veke nemam problem

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #28 на: 17 Февруари 2023, 00:41:57 am »
Дечки се пробав, разбирам од компјутер колку - толку :) Пробуваа и во Порше, не оди со ајфон. Мора со андродид и да го ставиш андродиот за примарен јузер па после за споредни јузер може од кој телефон сакаш, ова е краткорочно решение за да не те прашува на секое уклучување дали сакаш да си примарен јузер. Го аптејтирав и системот преку апликацијата ама пак џабе.

Инаку секако дека имам и апликација, па пробував со апликацијата и преку ВПН за да не е проблем регионов зошто не не множат со 0 сите (кај Ауди мора да си надвор од Македонија со ВПН за да можеш воопшто да се регистрираш) али не оди. Наводно ќе ми се јават кога ќе испадне решение, што значи никогаш нема да ми се јават :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #29 на: 17 Февруари 2023, 10:57:37 am »
Дечки се пробав, разбирам од компјутер колку - толку :) Пробуваа и во Порше, не оди со ајфон. Мора со андродид и да го ставиш андродиот за примарен јузер па после за споредни јузер може од кој телефон сакаш, ова е краткорочно решение за да не те прашува на секое уклучување дали сакаш да си примарен јузер. Го аптејтирав и системот преку апликацијата ама пак џабе.

Инаку секако дека имам и апликација, па пробував со апликацијата и преку ВПН за да не е проблем регионов зошто не не множат со 0 сите (кај Ауди мора да си надвор од Македонија со ВПН за да можеш воопшто да се регистрираш) али не оди. Наводно ќе ми се јават кога ќе испадне решение, што значи никогаш нема да ми се јават :)

Кога ќе го отвориш системот сфаќаш дека се е third party компании кои чачкаат во системов и затоа е таков каков што е.

Башка сеа добар е. Тек да видиш каков беше.