Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сите 147 крцат кога ќе залади. И мојата крцаше.Во 10 години шо не пробав. Спрееви, мееви ѓаоли.Нема спас. Некои бушеа мазници па шприцаа маст внатре во вилшуките. Колку беа ефективни не знам.Ако прави како мисирка 😂 тоа е тоа. Секоја Алфа си ја има истата мака.Немаш гајле.
Цитат: Carpathian Lord на 01 Февруари 2023, 21:13:31 pmСите 147 крцат кога ќе залади. И мојата крцаше.Во 10 години шо не пробав. Спрееви, мееви ѓаоли.Нема спас. Некои бушеа мазници па шприцаа маст внатре во вилшуките. Колку беа ефективни не знам.Ако прави како мисирка 😂 тоа е тоа. Секоја Алфа си ја има истата мака.Немаш гајле.Ајој. Стварно бушеле за мазалица, или се зезаш?Па алфа бетер од трактор да ти била.
Колку те кошташе?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ајој. Стварно бушеле за мазалица, или се зезаш?Па алфа бетер од трактор да ти била.
Сум гледал трактори, и оние стари застава омчиња, како ги подмачкуваат. Ама кола не сум видел. И како иде, еднаш месечно се подмачкува кај буба?