Автор Тема: Citroen Xsara  (Прочитано 16940 пати)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
Citroen Xsara
« на: 13 Февруари 2011, 01:27:49 am »
Sakam da znam sto mislite za kolava bidejki i ova vozilo e eden moj star proekt  ;D

na kolata i bea napasirani Alfa 147 farovi i Honda s2000 stopovi
17 ki bandasi kosei
vratite bea (shaved) bez racki
kompleten body kit ( napraven od bukvalno nisto)
Sparco kadi iztapaciran enterier so crvena koza ( nazalost nemam sliki od enterierot)
megutoa kolku sto znam sega e bela ???

Отсутен zOkO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 76
  • брм брм
Одг: Citroen Xsara
« Одговори #1 на: 13 Февруари 2011, 01:42:49 am »
Да не ме разбереш погрешно.... ја имаш направено можеби најубавата А3-ка у МК, најубавата Ѕ2-ка у МК, на пут си направиш уште едно многу убаво ауто.... пијан ли беше кога ја правеше Ксарава? Многу ружна креација, па уше коа ја излепија со налепници Селениа....
Од приложеното на форумов многу ја ценам твојата работа и нема да сменам мислење ради колава али морам да поставам уше едно прашање - Што ти требаше?
I don't discriminate, I hate

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #2 на: 13 Февруари 2011, 11:43:15 am »
Хаубата нечини. Другото е ОК. Мотор? Или 1.4 75кс?

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #3 на: 13 Февруари 2011, 11:45:28 am »
И јас се согласувам дека предницата е ружна. Инаку не личи на Ксара, што за мене е + бидејќи не ми се свиѓаат цитроените генерално. Од зади е топ.
« Последно менување: 13 Февруари 2011, 11:47:41 am gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #4 на: 13 Февруари 2011, 11:48:40 am »
ги ценам сите твои проекти кои одлично изгледаат но ова  некако ептен   ружно!!! ???
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #5 на: 13 Февруари 2011, 11:55:55 am »
Mene mi izgleda super ne e losa.

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #6 на: 13 Февруари 2011, 19:09:33 pm »
Да не ме разбереш погрешно.... ја имаш направено можеби најубавата А3-ка у МК, најубавата Ѕ2-ка у МК, на пут си направиш уште едно многу убаво ауто.... пијан ли беше кога ја правеше Ксарава? Многу ружна креација, па уше коа ја излепија со налепници Селениа....
Од приложеното на форумов многу ја ценам твојата работа и нема да сменам мислење ради колава али морам да поставам уше едно прашање - Што ти требаше?
Jas kolava ja napraviv i ja prodadov a posle toa pocnaa da ja lepat so nalepnici ili slicno. Ama fala na iskreniot odgovor ;D

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #7 на: 13 Февруари 2011, 19:11:30 pm »
Хаубата нечини. Другото е ОК. Мотор? Или 1.4 75кс?
Da ostana so 1.4 motor so neznam kolku mrtvi magarinja. Da ostanese kaj mene ke imase drug motor ama togas samo sto se ozeniv i ne mi trebaa 2 koli ( audito i xsarata )

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #8 на: 13 Февруари 2011, 19:13:59 pm »
Mene mi izgleda super ne e losa.
Bez razlika sto ke kazat drugite i mene licno kolava mi pravese mnogu keif... Onaka odskoknuvase od se sto se vozese po ulicite vo toa vrema ... a mozda isega. ;)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #9 на: 13 Февруари 2011, 20:08:38 pm »
Да не не сватиш погрешно. Јас, а мислам и останатите, само се искрени. Во секој случај, тебе ти правела ќеф, не за џабе си ја направил да изгледа така како што изгелда. Но во спореда со останатите возила кои ги имаш покажано, мислам дека се двои, затоа што тие се убави и елегантни, а оваа има само наџиџана предница со сваштарија. Да не речам невкусно наџиџана. Задниот дел е друга приказна, т.е ми се допаѓа. Само фали мрежа и два издуви, по еден од секоја страна.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #10 на: 13 Февруари 2011, 21:52:51 pm »
Да не не сватиш погрешно. Јас, а мислам и останатите, само се искрени. Во секој случај, тебе ти правела ќеф, не за џабе си ја направил да изгледа така како што изгелда. Но во спореда со останатите возила кои ги имаш покажано, мислам дека се двои, затоа што тие се убави и елегантни, а оваа има само наџиџана предница со сваштарија. Да не речам невкусно наџиџана. Задниот дел е друга приказна, т.е ми се допаѓа. Само фали мрежа и два издуви, по еден од секоја страна.
Uzivajte ne se ljutam jas. Se gleda koga nekoj e iskren koga go kazuva negovoto mislenje ili koga samo pluka po neciv trud... Kolku sto mozev jas da zaklucam site dadovte iskreno mislenje koe go pocituvam. ;)
Sto se odnesuva do mrezata i izduvite kolata gi dobi i niv bea smesteno vo otvorot na zadniot branik ( eden levo drugiot desno vo otvorot ) a ostanatoto bese zatvoreno so mreza. Pozzz do site ;D

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #11 на: 13 Февруари 2011, 23:47:51 pm »
kolava koa bese vaka crvena bese mnogu dobra bar ja ja gledav mnogu cesto u komsii kaj sum imal prilika i da se vozam u nejze tocak ziv e u toa motorot :D ali odkoga ja prefarbaa haubata crna mat od koa ja zapustea od koga i smenia ijada raboti kolata ne da stana grda .....

Отсутен neno[]

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 142
« Одговори #12 на: 14 Февруари 2011, 17:12:40 pm »
колава е сеа бела , ја фарбаше едно другарче мое. и мн топ е искочена :)

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #13 на: 14 Февруари 2011, 18:12:59 pm »
eve sega kako izgleda

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #14 на: 14 Февруари 2011, 18:15:49 pm »