Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
нешто број од тој злате?Инаку проблемот е следен: Колата изгуби снага, сега кога ја ставаш у брзина (Drive, Revers) не мрда. На шалтаблата се појави Check Engine и на дисплејот пишува Emission Workshop.Ја однесов на сервис на ставија на дијагностига и рекоа дека има проблем со менјачот. Уште не отворена колата дечкото ми вика ова ке те кошта може и до 1500 евра.
VW VAG EXPERTS Радишани[Name] Darko[Mobile] +389 78 311 651
Цитат: affect на 09 Јули 2018, 18:34:45 pmнешто број од тој злате?Инаку проблемот е следен: Колата изгуби снага, сега кога ја ставаш у брзина (Drive, Revers) не мрда. На шалтаблата се појави Check Engine и на дисплејот пишува Emission Workshop.Ја однесов на сервис на ставија на дијагностига и рекоа дека има проблем со менјачот. Уште не отворена колата дечкото ми вика ова ке те кошта може и до 1500 евра. 071 329 937 Злате
Види и Gearbox PRO Kumanovo, Злате Брадата сум слушал добри искуства, за каков автоматик се работи?Sent from my moto g(60) using Tapatalk
Цитат: Ilioski Dragan на 17 Август 2022, 20:04:04 pm Види и Gearbox PRO Kumanovo, Злате Брадата сум слушал добри искуства, за каков автоматик се работи?Sent from my moto g(60) using Tapatalkголф 5 2.0