Автор Тема: Опстанак со Loopz Attenborough  (Прочитано 11654 пати)

Отсутен nikomil1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 779
Одг: Опстанак со Loopz Attenborough
« Одговори #90 на: 06 Август 2025, 15:21:46 pm »
Пато има перспектива колку и оној што го пробија низ Водно за Сончев Град и не пројде кола10 годни а можеби ни точак веќе нема да може, или оној до скијачкиот центар во Козјак. Кај нас тој преку Теферич ќе го направат никад, а можда ни тад или можеби откако ќе паднат цените на имотите па некој доволно импрегниран во „структурите“ кога ќе процени дека ќе има лична корист. До тогаш се надеваме на уште една „потпунка“ да сменат пошто за вистински силикони нема пари, занење и мотивација. Така да ако имаме среќа потпунката да ја укопаат до почеток на школска година ОК, инаку децата нека се селат во други школи.

na toj pat preku sredno vodno mu se raduvav ko malo dete na bombonche ama dobiv "shturac". inache taka gi izbegnuvam site guzvi i pravo doma... jebi ga.. koj mi e kriv shto ne mu ja zduvnav po evropa na vreme.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8890
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #91 на: 17 Август 2025, 17:23:16 pm »

Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1718
« Одговори #92 на: 17 Август 2025, 17:26:12 pm »
Пато има перспектива колку и оној што го пробија низ Водно за Сончев Град и не пројде кола10 годни а можеби ни точак веќе нема да може, или оној до скијачкиот центар во Козјак. Кај нас тој преку Теферич ќе го направат никад, а можда ни тад или можеби откако ќе паднат цените на имотите па некој доволно импрегниран во „структурите“ кога ќе процени дека ќе има лична корист. До тогаш се надеваме на уште една „потпунка“ да сменат пошто за вистински силикони нема пари, занење и мотивација. Така да ако имаме среќа потпунката да ја укопаат до почеток на школска година ОК, инаку децата нека се селат во други школи.

na toj pat preku sredno vodno mu se raduvav ko malo dete na bombonche ama dobiv "shturac". inache taka gi izbegnuvam site guzvi i pravo doma... jebi ga.. koj mi e kriv shto ne mu ja zduvnav po evropa na vreme.

Тој пат кога и да го гледам на мапс ми се плаче, толку добар за вожња да удриш без да треба да потрошиш саат и пол да одиш надвор од Скопје.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #94 на: 17 Август 2025, 18:53:27 pm »
Суфле: модни додатоци.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #95 на: 17 Август 2025, 19:04:34 pm »
Хипи покрет тераат, пушти им The Doors.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #96 на: 05 Септември 2025, 17:06:46 pm »
Дали богомолките менуваат боја преку ноќ?

Вчера имав една богомолка.
Зелена беше.

Денес имам една богомолка.
Кафеава е.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #97 на: 05 Септември 2025, 23:11:37 pm »
Дали богомолките менуваат боја преку ноќ?

Вчера имав една богомолка.
Зелена беше.

Денес имам една богомолка.
Кафеава е.
Вчера имаше една, денес имаш две! :)

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #98 на: 10 Септември 2025, 03:16:56 am »
Ајде денес малку да подискутираме флора наместо фауна.

Според последните истражувања овие две недели, "машката" црница илимити дундинка, по скопски, прва созрева и тука е местото каде што дивата свиња попрво ќе дојде да се нахрани.

Во исчекување сме да созрее и "женската", па можеби ќе фатиме некој кадар од каки-сивата лепотица како се храни преку оградата.

Во меѓувреме:
Дотичниве лајна се во движење, сега им е сезона.
Кај ги видите - тепајте ги.
Немаат апсолутно никаков придонес кон планетава, а можат и да убијат ваш миленик доколку е тежок под 5кг, со еден убод.

Искрено ваш,
Славе Апокалипса