Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Mene nekoj ako me prasa kolku bi kostala rabotnata raka za ova da se napravi ako gi zememe vo predvit rabotnite saati a rabotime trojca + prijateli I drugari koj od keif I merak pomagaat ,pogotovo Kristijan na koj posebno sum mu blagodaren..... Sve ova da soberes hmmm nema cena realno matrejalot e eftin so 600 e ke se dotera do farbanje AMA rabotna raka.......A za motor ako ostanat pari na kraj da ke ideme TDI oti finansii se edinstven problem
Цитат: DARK MK1 GTI на 08 Декември 2014, 04:04:26 amMene nekoj ako me prasa kolku bi kostala rabotnata raka za ova da se napravi ako gi zememe vo predvit rabotnite saati a rabotime trojca + prijateli I drugari koj od keif I merak pomagaat ,pogotovo Kristijan na koj posebno sum mu blagodaren..... Sve ova da soberes hmmm nema cena realno matrejalot e eftin so 600 e ke se dotera do farbanje AMA rabotna raka.......A za motor ako ostanat pari na kraj da ke ideme TDI oti finansii se edinstven problem Напротив, сѐ има релана цена, прашањето е дали некому ќе му се допадне да ја плати и смета дека вреди тоа да се прави. Еве да треснам од ракав, за 6000 евра + материјал би се нафатиле тројца да работите?