Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Само што прочитав предобра книга од 91 страна, ми беа потребни сигурно над 4 часа. Браво и секоја чест, те пратам на ФБ и на VW клуб но не сум го проследил цел проек, извонредно! Јас ова да го прам нема да можам да спијам за ова мене ми треба многу поголеми нерви од пари, време и љубов.Сега сваќам колку бил тежок и комплициран еден проект. Голфчето до штравче е перфекција и не вреди ни за 7ка редизајн да го менуваш Според мој вкус би одел на црни BBS-ки (и венец) со златни штрафој и ознака. Да се тапацираат седиштата нешто вака со жолти коцки: https://www.google.com/search?q=golf+mk1+interior&espv=2&biw=1094&bih=487&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjfxPH187PSAhWDtRQKHd-OAEsQ_AUIBigB#imgrc=OWakxWwVuZJJJM:И се разбира 1.9 моторче со 131коњи кога финансиите ќе ти го овозможат тоа.Се надевам дека некогаш ќе ја имам твојата подршка, совет и помош околу реставрирањето на еден моја VW желба. Поздрав!
Ситница за предната маска која убаво ќе му стои ПредПотоа
Цитат: DARK MK1 GTI на 06 Март 2017, 01:29:52 amМорам да прашам Како??? Имам една значка volkswagen од голф 1, ако ти треба да ти ја поклонам, може да ти се најде.
Акумулaтoрoт фaбрички стoи oнде нaпред или гo препрaвaвте?Кедери нa хaубa не гледaм, ќе немa гaјле oд дoжд/вoдa?Инaче кецoв, ЏАМ!
Ова од грција што крадевме на паркингот или? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)