Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MAPJAH на 24 Ноември 2019, 20:46:34 pmСтратро, си помислил ли да ја однесеш у мај на worthersee да ја изложиш и да и ставиш цена? Ќе ја дадеш одма.Sent from my SM-G973F using TapatalkНе е тоа настан само за VW? Да не се појави со Калибра па да го линчуваат...
Стратро, си помислил ли да ја однесеш у мај на worthersee да ја изложиш и да и ставиш цена? Ќе ја дадеш одма.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Цитат: velestrumf на 24 Ноември 2019, 23:47:10 pmЦитат: MAPJAH на 24 Ноември 2019, 20:46:34 pmСтратро, си помислил ли да ја однесеш у мај на worthersee да ја изложиш и да и ставиш цена? Ќе ја дадеш одма.Sent from my SM-G973F using TapatalkНе е тоа настан само за VW? Да не се појави со Калибра па да го линчуваат...И ние кога бевме имаше коли од други брендови. Да, доминираат VW возила и VAG брендови, но да речеме дека околу 5% се од други брендови.
Мора да компензирам за вишокот килограми на Астрата.
@Stratro Твојата со flex ride е ? - ако е - како се покажува? вреди или ?
Да не го затвораат Опел(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)