Автор Тема: ФУДБАЛ  (Прочитано 244669 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
Одг: ФУДБАЛ
« Одговори #1065 на: 23 Септември 2012, 16:55:51 pm »
Што тука е крив Јунајтед?

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #1066 на: 23 Септември 2012, 17:04:32 pm »
Не спомнав дека јунајтед е крив, туку дека дербито е тапа, зато шо цела федерација е за јунајтед. Не е ни прв ни последен пат вакво судење во корист на јунајтед. Срамота е за фудбалот ова. Да е прв пат се простува ама вака...

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #1067 на: 23 Септември 2012, 17:10:31 pm »
Абе ајде цела федерација за јунајтед, а челзи коа 5 пати по ред коа играше со јунајтед и кога му свиреа пенали ?? Валенсија си го помина убаво и кој такво тој го бутна се виде убаво, а реина веке ја имаше контролата над ситуацијата, само може сега да хејтате, да свиреа обратно за ливерпул пенал, е тогаш да има пенал, а коа свират за јунајтед, федерацијата била за нив

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #1068 на: 23 Септември 2012, 17:13:19 pm »
Имаше пенал за Ливерпул па не го суде, суде за јунајтед безвеза, стартот на ван перси, нема гајле, терај! Срамота е за фудбалот ова, биди реален. Не коментирам поќе!

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1069 на: 23 Септември 2012, 17:30:21 pm »
Пенал не беше, пенал немаше ни за ливерпул, тој суарез 100 пати се фрли, требаше жут да јаде. Црвен чист беше за тој идиотот што си го доби.

Јунајтед беа слаби, али јебига победија.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен FiLo

• Сениор
« Одговори #1070 на: 23 Септември 2012, 17:52:41 pm »
Дека беа слаби, слаби беа, составов моментално што е, крш ни е, али ипак ферги успевал и со крш состави да извлекува добри резултати. Да му го дадат од сити составот на ферги, има да ја тепа барса и тоа на камп ноу, али тоа е

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #1071 на: 24 Септември 2012, 02:28:03 am »
Ферги е жива легенда...незнам ама несакам ни да знам како ќе се чуствувам кога ќе си отиде...од дете го сакм манчестер, кога незнаев што е топка ги гледав Yorke и Cole како растураат пропратени со топки од Giggs и Beckham...За одбрана муабет не правам. Ferdidand и Neville никој не можеше да ги помине, а и кога ќе ги поминеа или некој ќе шутнеше прејако кон гол тука беше Schmiechel да ја извади топката од ненормални места :S и секогаш ќе го сакам Јунајтед..а сега, со млади играчи и стариот лисец па растураме...секоја година сме јаки, ама секоја а Манчестер нема звезда во тимот!
Роналдо беше супер, ама односот нафуран што го имаше кога ја стекна славата во Јунајтед беше катастрофа, Ферги го смири колку толку ама и го шитна и ја би го направил можда истото, колку и да е добар..Сега Нани знае да се искурнази без потреба ама океј..Си знае точно Ферги со кој си има работа! Не сме биле тим како реал и Барса да ги имаме сите звезди и незнам што, ама фудбалерите се кој од кој...Пример Сколс со својата посветеност инат на тренинзите и влијанието на теренот, а има многу многу многу години може сите вода да му носат, на чело со Меси...такви играчи не се раѓаат два пати..Гигс страшен играч...
До сега једино од нашите конкуренти да ги речам, једино Џерард ми е така одличен...страшно паметен, интелегентен и што мене најмногу ми се свиѓа - скромен, фер и коректен играч - Свака част за човекот алал да му е!!!

Отсутен FiLo

• Сениор
« Одговори #1072 на: 24 Септември 2012, 04:04:40 am »
И жалосно е што игра во тиња тим како ливерпул кој игра само добро во дерби натпревари, после тоа кпр, вба, норвич и остали такви тимови го пердашат ливерпул. Да играл во друг клуб сигурно би бил поуспешен во поглед на титулите

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #1073 на: 24 Септември 2012, 19:31:35 pm »

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1074 на: 24 Септември 2012, 19:34:37 pm »
Одма Fuck off ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #1076 на: 03 Октомври 2012, 17:59:01 pm »
Да ве снема најдобро ќе биде!

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #1077 на: 03 Октомври 2012, 18:28:51 pm »
Најлегалниот рекет досега...

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #1078 на: 07 Октомври 2012, 18:59:10 pm »
На која домашна или странска програма ќе може да се гледа Барселона - Реал Мадрид???

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #1079 на: 07 Октомври 2012, 19:07:02 pm »
 SpotrKlub PRIME,  a nikoj ja nema vo MKD... taka da, samo net