Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
П.С. Најдобрата партија против Барса ја има изиграно Милан..Како Милан и се спротистави на Барса,никој не го напраил тоа,макар макар во последните 2 години..
Цитат: edonos на 26 Јануари 2012, 17:07:01 pmП.С. Најдобрата партија против Барса ја има изиграно Милан..Како Милан и се спротистави на Барса,никој не го напраил тоа,макар макар во последните 2 години..го заборави Интер
Тогаш немаше интернет, па и не беа комерцијализирани како на пример што е тоа случај денес со Меси или педерчено Роналдо кој вода може да им носи на Дејо, Пикси и Роби. Според мене Роберт Просинечки е најголемиот светски фудбалски талент кој воопшто се родил - овој за нив го има фудбалот измислено. Единствено Зидан го признавам, бидејќи беше КОМПЛЕТЕН ИГРАЧ.
Цитат: zippo на 26 Јануари 2012, 16:52:52 pmТогаш немаше интернет, па и не беа комерцијализирани како на пример што е тоа случај денес со Меси или педерчено Роналдо кој вода може да им носи на Дејо, Пикси и Роби. Според мене Роберт Просинечки е најголемиот светски фудбалски талент кој воопшто се родил - овој за нив го има фудбалот измислено. Единствено Зидан го признавам, бидејќи беше КОМПЛЕТЕН ИГРАЧ. А Марко Ван Бастен? За мене тоа е играч 1.
Ја лапна ќерка му на Берлускони, не може да го продадат
Ибра е стар веќе,следниов месец полни 31 година,така да не мислам дека може да се стави во нивно рамниште..Инаку далеку најдобар шпиц играч во Милан за мене беше Руд Гулит,дечкото ко од шала постигнувал голови..