Ферги е жива легенда...незнам ама несакам ни да знам како ќе се чуствувам кога ќе си отиде...од дете го сакм манчестер, кога незнаев што е топка ги гледав Yorke и Cole како растураат пропратени со топки од Giggs и Beckham...За одбрана муабет не правам. Ferdidand и Neville никој не можеше да ги помине, а и кога ќе ги поминеа или некој ќе шутнеше прејако кон гол тука беше Schmiechel да ја извади топката од ненормални места :S и секогаш ќе го сакам Јунајтед..а сега, со млади играчи и стариот лисец па растураме...секоја година сме јаки, ама секоја а Манчестер нема звезда во тимот!
Роналдо беше супер, ама односот нафуран што го имаше кога ја стекна славата во Јунајтед беше катастрофа, Ферги го смири колку толку ама и го шитна и ја би го направил можда истото, колку и да е добар..Сега Нани знае да се искурнази без потреба ама океј..Си знае точно Ферги со кој си има работа! Не сме биле тим како реал и Барса да ги имаме сите звезди и незнам што, ама фудбалерите се кој од кој...Пример Сколс со својата посветеност инат на тренинзите и влијанието на теренот, а има многу многу многу години може сите вода да му носат, на чело со Меси...такви играчи не се раѓаат два пати..Гигс страшен играч...
До сега једино од нашите конкуренти да ги речам, једино Џерард ми е така одличен...страшно паметен, интелегентен и што мене најмногу ми се свиѓа - скромен, фер и коректен играч - Свака част за човекот алал да му е!!!