Deneska atestirani foliite na stakla na zadni vrati i zadna sofersajbna. Sve toa kosta 2400 denari komplet so nova sobrakjajna.
Kupen bese i aditiv za avtomatski menuvac la liqui moly. Staveno i izvozena kolata centar-matka i nazad. Prijatno iznenaden od aditivot. Menuvacot spie voopsto ne se osekja saltanjeto i go nemam vekje ona napinjanje koga od N ja stavav vo D ili R. Aditivot go staviv cisto preventivno. Staviv i malce od aditivot i vo kazanceto za servo kolku eden mal spric ete neka ima i tamo.
Inace sovet okolu atestot za folii. Ako atestirate zavrsete go toa koga ja registrirate kolata bidejki e 1500 denari a vaka posebno samo atestot e 2400. Mene registracija mi e vo janoar ama pred 2 dena me zastana cicko policaec i od start prvo dobar den vtoro atest mi pobara prv pat eve posle kolku godini sto imam folii na koli. Drz nedaj srekja ja vide nalepnicata na sofersajbna drzavna bezbednost pa malce omekna i me pusti.
Si vikam odi si vlatce napraj si atest da ne go jades drug den 300€ nemien.

Naredno da zemam od aliexpres 80% svetli folii i da mi zalepi nekoj na predni vrati i mirna glava.