Очекувај на семафор кеш да ти извади некој.
Sent from my iPhone using Tapatalk
eeeee pred nekoja nedela taksisti karsi ministerstvo za ekonomija. Zastanav cekam nevestava i maliot da se simnat od doma i ete dvajca me merkaat i edniot ide vika decko bi ja prodal li kolava. Mu vikam cicko sega ja kupiv uste nesum uzival so nejze kako treba. On uporen a da izvadi nekoj kesh. E izvadi 4000 i odma kje iskocam od nejze eve ti gi klucevite i od mene imas gratis notar.
Negova reakcija : hehehehe pretera malce so cenava. Zs bre cicko da preteram ? On pak ete jas bi ti ponudil 3000 da ja zemam vaka kako sto e. Srekja zenava i maliot se simnaa mu vikam ete ja cice onde na parking sedi sekoj den kolava. Zemi stolce sedni do nea i uzivaj vo pogledot.
Nego da ne zabeguvame so moabetov. Sega bev do KAM si zemav od tie patosnicite na praxis 199 denari i 2 tubi aktivna pena so cetka gore za cistenje tekstil-sedista po 119 denari i 1 sise tecnost za brisaci po 65 denari. Patosnicite se taman knap po sirina dolzina ne se bas ama jbg za tie pari arni. Lani zemav za vektrata ama bea siroki pa gi dadov poklon na eden na rabota za pezo partner mu bea fes. Pa utre kje vidime penjava kako kje se ponasha na sedistava.