Автор Тема: Прашање за сообраќајка и суд  (Прочитано 8159 пати)

Отсутен Ace03

• Почетник
  • *
  • Пораки: 25
Одг: Прашање за сообраќајка и суд
« Одговори #15 на: 26 Јануари 2022, 21:24:03 pm »
Shot Caller pisi mi broj po poraka, ke ti pomognam, i jas vaka odma se uplasiv posle prviot problem vo soobrakaj i prasuvav po site i po forumi ali sea sve si znam otkako mi pomogna advokat. Ke ti pisam i broj od advokatot, mnogu e dobar za soobrakajki, moze da te izvlece i od mnogu pozaebani situacii a ova ne e nisto

Отсутен ivanxh

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 610
« Одговори #16 на: 26 Јануари 2022, 21:27:42 pm »
Ja sum imal vakvi slicni slucki do sea 3 a imam samo 18 godini i vozam tek 5-6 meseci pa sea ti vidi kakvi pokvarenjaci vozat u Skopje
Тука и малку човек ќе се подзапраша во кого лежи проблемот, а и ако добро памтам ти отвори тема пред некое време дека си удрил во некој и си избегал од местото на сударот.

Отсутен Ace03

• Почетник
  • *
« Одговори #17 на: 26 Јануари 2022, 21:29:33 pm »
Ja sum imal vakvi slicni slucki do sea 3 a imam samo 18 godini i vozam tek 5-6 meseci pa sea ti vidi kakvi pokvarenjaci vozat u Skopje
Тука и малку човек ќе се подзапраша во кого лежи проблемот, а и ако добро памтам ти отвори тема пред некое време дека си удрил во некој и си избегал од местото на сударот.

Da toa zboram, advokat mi sredi i zatoa se obiduvam da pomognam na devojceto a ne ko vas

Отсутен Ace03

• Почетник
  • *
« Одговори #18 на: 26 Јануари 2022, 21:32:17 pm »
Ja na ovoj forum samo citam, ne pisuvam i ne sum videl dali imalo diskusija na primer za soobrakajkata kaj City Mall ali na drug forum se raspravav za toa, zemale napagjaat mesto da imaat empatija kon vozac sto ke mu se sluci da napravi problem slucajno

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6791
  • French diamond
« Одговори #19 на: 26 Јануари 2022, 21:39:48 pm »
 Нема врска алкохолот, за тоа ќе си плати казна тој, а другаркати ќе плати за се останато, се зафркнала ама тоа е, ум за друг пат.

Да имаш емпатија за некој кој убил друг со неговото неодговорно возење ? Друг пат.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
« Одговори #20 на: 26 Јануари 2022, 21:43:21 pm »
10) Stom policajcite rekle da ne se grizi, ke bide ok. Relax

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ace03

• Почетник
  • *
« Одговори #21 на: 26 Јануари 2022, 21:44:02 pm »
Ja da ja znaev odma ke i sredev, zatoa go zamoliv Shot Caller da mi pise negov ili nejzin broj po poraka i da im preporacam eden odlicen advokat koj sto mene mnogu mi pomogna za pozaebana slucka. Ova ne e nisto. Nego drugo zboram ja, treba da se ima empatija i da se pomogne, ne da se osuduva

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2153
« Одговори #22 на: 26 Јануари 2022, 22:02:17 pm »
Будали сме ние ќе плаќаме регистрација секоја година. Поарно така да возиме шо ако има удес ете адвокатот ќе среди...
Кој глупости се изначитав...

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4756
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #23 на: 26 Јануари 2022, 22:35:20 pm »
Ја мислам дека аце и шотколер е истиот трол или, плот твист, аце е другарката и пак бегал после нов удес хахахаха

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #24 на: 26 Јануари 2022, 22:36:59 pm »
@Ace03 Баш ме интересира тарифата на адвокатот.

Што се однесува до случката, си заминале, а удрениот потоа се вратил на истото место за да глуми жртва на сообраќајка при што другиот учесник избегал?
Или, ај ќе си одиме, типот си стои покрај кола, девојчето влегува во нејзиното возило, чека овој да си оди, гледа дека овој си дреме, убацува во рикверц, го заобиколува и си заминува без да се запраша какво кафе и од кој кафич нарачал на сред булевар :)

Отсутен Ace03

• Почетник
  • *
« Одговори #25 на: 26 Јануари 2022, 22:44:00 pm »

Што се однесува до случката, си заминале, а удрениот потоа се вратил на истото место за да глуми жртва на сообраќајка при што другиот учесник избегал?
Или, ај ќе си одиме, типот си стои покрај кола, девојчето влегува во нејзиното возило, чека овој да си оди, гледа дека овој си дреме, убацува во рикверц, го заобиколува и си заминува без да се запраша какво кафе и од кој кафич нарачал на сред булевар :)

- 6000 denari od saat za konsultacii. Nekoi advokati ne go naplakjaat prviot saat ama ovoj go naplakja. Nie imavme vkupno 3 konsultacii vo negovata kancelarija, znaci 18,000 denari za toa
- 3000 denari za dokumenti i takvi raboti, ne znam za toa da ti kazam podetalno poso sekako ne gi davav ja parite
- 9000 denari vo sudnica, bevme dva pati znaci 18,000 denari
- 1000 denari ne znam za sto bese tocno samo znam deka imase i takva uplatnica
Sve vkupno 40,000 denari

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 965
    • nobrain.dk
« Одговори #26 на: 26 Јануари 2022, 22:49:22 pm »
Barajte go Dame advokatot expert za vakvi desavki i evtin, daleku pomalku od ovie brojkive gore

070684531

Sent from my iPhone using Tapatalk
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #27 на: 26 Јануари 2022, 22:58:32 pm »
Цар, арно и направил, само штета што бил поднапиен. Ниту знае да вози, ниту поима има дека 6 месеци возилото не и е регистрирано, ниту има понинато технички преглед, ниту знае што да прави.

И тебе сега ќе те снема од форумот и никому ништо, само некој потрошил време залудно да образува некој што треба пешки да оди.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #28 на: 26 Јануари 2022, 23:19:15 pm »

- 6000 denari od saat za konsultacii. Nekoi advokati ne go naplakjaat prviot saat ama ovoj go naplakja. Nie imavme vkupno 3 konsultacii vo negovata kancelarija, znaci 18,000 denari za toa
- 3000 denari za dokumenti i takvi raboti, ne znam za toa da ti kazam podetalno poso sekako ne gi davav ja parite
- 9000 denari vo sudnica, bevme dva pati znaci 18,000 denari
- 1000 denari ne znam za sto bese tocno samo znam deka imase i takva uplatnica
Sve vkupno 40,000 denari
Браво, и уште еднаш браво.

Од што не ти се даваа 100 евра, се опрчи 700 евра.

БРАВО

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5453
« Одговори #29 на: 26 Јануари 2022, 23:37:26 pm »
@Mikius Читај подетално не ги давал тој парите, од дома плаќале неговите 40000. Право си е детето не си ги даде 100 евра, му седат во касата уште :D
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html