Автор Тема: Радио ЦД Alpine CDE 9882Ri и Вуфер Pioneer TS-WX206A  (Прочитано 1011 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43703
  • Il Moderatore
Радио ЦД Alpine CDE 9882Ri и Вуфер Pioneer TS-WX206A
« на: 30 Октомври 2021, 23:00:00 pm »
Продавам RADIO/CD/USB/MP3 плеер, Alpine CDE-9882Ri во комплетно функционална состојба, со козметички знаци на користење (избледени/избришани знакчињата од копчињата). Со плеерот се и каблите колку-толку сочувани (не се касапени), оригиналната опаковка за чување на дисплејот + поклон IPOD кабел (работи мислам и со старите IPhone-и, исто така).

Карактеристики: https://www.alpine.co.uk/p/Products/SingleView/cde-9882ri
Цена на уредот 3500 денари.

Слики:

Продавам комплетно функционален вуфер Pioneer TS-WX206A, со козметички забелешки (главно излуштена боја на сребрените цевки). Со него доаѓа и конекторот за напонски кабли и оригиналните ремени за прицврстување, а доколку треба спикер инпут, тогаш може да се искористи конектор од компјутерско напајање.

Карактеристики: https://www.pioneermalta.com/products/ts-wx206a-bandpass-amplified-sub-150w
Цена на вуферот 6000 денари.

Слики:

Доколку некој сака двете одеднаш да ги собере, ќе договориме соодветна цена.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Одг: Радио ЦД Alpine CDE 9882Ri и Вуфер Pioneer TS-WX206A
« Одговори #1 на: 07 Ноември 2021, 16:32:01 pm »
BUMP!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #2 на: 15 Декември 2021, 21:16:37 pm »
Цена на Alpine-от 2500 денари.
Цена на вуферот 5000 денари.

Заедно 6500

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3 на: 02 Февруари 2022, 10:48:26 am »
Продато!