Арно му проработел бољеро на време 😂.
Него кога сме на темата стварно незнам какви луѓе има за продажба на возила шо треба да одат у отпад,двајца струмичани косата ми ја дигнаа пред некое време.
1.Одам да гледам астра гтц 1.9,контактирам на вибер дека лугето во ЦХ ЦХ иселени,се јавувам и тој копукот ко фана да ја фали син му ја спремал за него и колата е у феноменална состојба и се продава дека се иселени у ЦХ ЦХ ЦХ,ми даде контакт да ја видам таму во едно село,одам таму и се наежив,браници фарбани со боја од железара со четка+изгорена бојата и се лушти,делови од каросеријата (корозија) прикривани со боја исти,општо бојата секаде изгорена,внатре пола копчиња фалат по колата,скршен екран,позади у гепек тапацири се испаѓано,проба да ја запали човекот и не запали,седишта сокинати,ми идеше тај на вибер у курац да го откарам ама ај викам да не се пуштам на негово ниво.
2.Договарам гуми 205/55/16 исто од струмичанец као континетал сите 4 исти 2017-2018 година и цела недела одложува да ги земам и после некое време ми пишува да идам да ги земам,се јавувам и вика друже грешка сум бил 2 се континетал 2017 а 2 зимски мишелим 2018 година,ајде викам ќе дојдам.
Одам таму ми вади 2 континетал од кој едната 2015 а другата на граница од користење од 2013 година и 2 различни зимски гуми не ги ни погледнав,ми даде 4 различни факинг гуми од 4 можни,се воздражав некако и си заминав...
Јас незнам како постојст вакви луѓе.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk