Jas kazav i prethodno budzetot mi e toj nema rastegnuvanje nikako za povekje.
E sega vozilo sto se bara od toj segment moze da se naceka socuvano samo nemozam da se kloniram sekade da stignam da vidam. Na nekolku grupi pustiv deka baram takva i takva kola mi pratija dosta lugje koli sto voopsto i gi nema po oglasive a sakaat da gi prodadat. Mi prati tipce od prilep avensis 3400 eura sedan srebren so skoro polna oprema 2003g 2.0 dizel nikade ne oglasen neuvezen vo negova sopstvenost skoro 10g ama pusto nemam vreme koga da odam.
Pustiv aber i kaj deckoto od golden car koj mi e mnogu dobar drugar pa da vidome i on sto kje najde. Mi ponudi nekolku vozila iako se preku cenata za skoro 1500-2000 eura i duri mi vika ostaj ti 3500 drugite koga kje imas kje gi dades ama i taka neide. Za 2000 eura kje treba da me ceka najmalce 1 godina ako ne i pojse za da soberam ako i voopsto gi soberam. A da ja mislam sekoja vecer deka duzam na nekoj fala prijatno.
Barame pa kje vidime.
Ostanuva izborot na
Vectra c po moznost benzin
Toyota avensis
I neprezaleno vo prv plan mece w210 dali 2.2 ili 2.7cdi obavezno nad 2000g restajlingot. Ako mi se posrekji vtornik ili sreda kje odam vo gv da go gledam toj od inspektorot. Vaka mi se gleda fenomenalen kolku sto mi go snimase covekot od vnatre,nadvor,odozdola,kosevi,polumeseci pa kje vidime. Sepak e najubavo na lice mesto.