Прашај, и ќе ти кажам.
Агитација на горна половина од возилото, значи дека обрнувам внимание и дека користам различна МФ ракавица за горниот дел, различна за долниот, со цел да избегнам крос-контаминација (односно да ја влечкам нечистотијата низ цела кола), иако ја запазувам фазата на бесконтактно предперење, без разлика колку е ефикасна или не.
Работата ме двои, ама и техничкиот дел ако ме двои, нема да шкоди.
Не целам на рандом корисник. Целам на специфична клиентела, која ќе го цени трудот и професионалноста, и ќе плати многу повеќе за услугата од што би платил кај рандом перална. А и ќе добие 10, 15 пати поквалитетна услуга од кај рандом перална.
5-те минути (мада повеќе се), на крај, покрај листот, СЕ ГАРАНТИРАНИ, што се сум сработил. Да, ќе ти кажам нешто, ама ако гледам дека матно ме гледаш, знам дека не ти е јасно, и ти објаснувам накратко, затоа од 5 стануваат 10. Сум имал ситуации кога воопшто нејќе да му објаснуваш, му се допаѓа тоа што го гледа, плаќа и чао. А сум имал и ситуации кога внимателно те слуша, иако не разбира - на мое задоволство.
Со луѓе - така е. Сите сме различни. А тоа што сме неписмени, во право си. Ама, јас не сум дел од таа маса, и сакам сите тоа да го знаат.