Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пиши буџет.
Најдов каква што барам ама цената ми изгледаше прилично пре ефтино за таа опрема ама по слики видов дека нешто...Има многу простор дури и прст да пикнеш(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Левиот полумесец е многу блиску до гумата а гледав други астри се сосема различни + вратите не се мајсторски извадени и се гледа сплескано убаво и гребаници по цела врата(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Тука многу луфта има околу радиото сигурно и тоа е вадено све(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Лајсната..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: DarthJe5us на 25 Јули 2021, 13:30:54 pmПиши буџет.6500e, и мене ми е дека е малце споро за 180кс за 8.5 ама голема улога игра и килажата затоа барам турбо, астра г со 160кс пред 15 години вадеше 100 за 8.1 барем можеле уште малце да ја усовршат оваа ј Иначе глеав Vectra C OPC 2.8T v6 24V ми ја дава без царина за 3 а царина е 2800+ хомологација + рег ќе дојде пак 6500 тука некаде али 250 000 има и многу троши 15+ градска , да имаше помалце километри ќе ја земев али што е многу многу е и гледав Insignia 1.8 со плин 140кс ми ја дава за 6 не е фиксна ама не ја земав бидејќи 0-100 крева за 12 така да преспоро ми е исто како мојава моментална вектра б 1.6 16в, Insigniata внатре е авион али сакам нешто побрзо така бензин да се издувам што се вика