Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со здравје да се вози!Ако не мораш да ставаш капалка - немој.Препорака за Плимонт.
Не дека е полошо, ама ако нема потреба зашто да ја ставаш. Кај мене во плимонт го наштелуваа плинот над 3000 обртаи да пушта и по некоја капка бензин заради превентива. Која ознака ја носи моторот? Z14XEP?
Цитат: Zile на 04 Април 2021, 21:39:45 pmНе дека е полошо, ама ако нема потреба зашто да ја ставаш. Кај мене во плимонт го наштелуваа плинот над 3000 обртаи да пушта и по некоја капка бензин заради превентива. Која ознака ја носи моторот? Z14XEP?Јас не одам над 3000 A14XER e. Жиле ти кој модел го стави?
Stag најновиот модел
Со убаво да се враќа. Јас предложив да ставам со капалка, ми рекоа дека нема потреба за овој мотор.
Цитат: UrSa1986 на 06 Април 2021, 11:34:12 amStag најновиот моделПак стаг а? Ако не е лош а и самиот знаеш.Цитат: UrSa1986 на 06 Април 2021, 11:53:07 amСо убаво да се враќа. Јас предложив да ставам со капалка, ми рекоа дека нема потреба за овој мотор.Чим така ти рекле терај и не се замарај. Во кисела вода ја однесе или во арачиново?Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk