Автор Тема: CARclub дечиња!  (Прочитано 333815 пати)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Одг: CARclub дечиња!
« Одговори #1860 на: 13 Април 2017, 11:48:59 am »
Што бара дете од пет години само на шините во товарниот отсек на железничка станица?
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #1861 на: 13 Април 2017, 11:49:53 am »
Nemas seuste sorabotuvano so MZ pa da vidis sto sorta na lugje se :)
Koe obezbeduvanje koj ogradi.
Retko koj znae ama 1 metro nad vagon vekje e rizicno od naponot da te povlece i sprzi. Jas sum pominuval koga vrne so cador pokraj vagoni kade sto ima struja i cadorot mi buci od naponot slusas zvuk od samata struja.
Kako i da e greota za deteto samo mora preku nekakva kampanja ili edukacija toa da se svede na minimum.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #1862 на: 13 Април 2017, 12:08:25 pm »
Што бара дете од пет години само на шините во товарниот отсек на железничка станица?
Може да му било во близина. Треба превенција. Школски мој го здрма на пат за дома од далновод. Имаше среќа. Значи секој ден поминуваше од тој пат..

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14708
« Одговори #1863 на: 13 Април 2017, 14:22:14 pm »
Во Трубарево кафана сред бандера направија, далноводи (да...далноводи) врват над куќи...

Лакрдија од држава сме.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #1864 на: 13 Април 2017, 16:13:03 pm »
Цареви сме :)

Отсутен Mihail

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 187
« Одговори #1865 на: 20 Април 2017, 15:41:43 pm »
150 знаци има и на исто толку различни места се ставени, а да не ги спомнувам оградите што постоеле, а се исечени или бутнати и сеуште се уништуваат од некултурата на луѓето и незнаењето да се почитува правило/закон и дека кога нешто несмее и е забрането значи стварно несмее и нетреба да се прави. Па уште згора на тоа ке се обвинуваат сите останати но не и тие што се реално криви (сите оние кои не ги почитуваат правилата во ситуацијава знаците кои за џабе немаат костурска глава на нив, ама изгледа родителите не ги научиле што значи тој знак, истите родители што требнале да ги научат дека улицата за поминување не е меѓу вагоните и шините и дека место кајшто пишува забрането поминување не е игралиште). Ама не пустиот македонец (сезнајко) никогаш не превзема вина на себе туку секогас некој друг е крив ... опрајте се малце и утре научете ги децата да почитуваат нешта и правила зашто еве во ситуацијава живот ги чинела таа ненаучена лекција  која прво дома треба да ја добијат.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #1866 на: 24 Април 2017, 12:58:00 pm »

Не е ништо ново што малово само си симиња игри, си ги групира во фолдери и ги деинсталира од телефон...
Али вчера...чепкаше нешто и едно време го слушам оној звукот (клик-клик)  кога пушташ OK GOOGLE...и го става телефонов на уста и вика: - "DRA-GON GAMES!"

Си најде игри со змаеви си ги инсталира и ич....

Прцул e 4 години..не знае да пишува, па мора се снаоѓа во животов.

;D

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #1867 на: 24 Април 2017, 13:16:42 pm »
Еее а ние вчера после 9 месеци конечно се избањавме без да урламе xD Што дете ќе беше, вода да не види, ми се темни кога ќе дојде ред да ја избањаме.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #1868 на: 24 Април 2017, 13:22:18 pm »
Еее а ние вчера после 9 месеци конечно се избањавме без да урламе xD Што дете ќе беше, вода да не види, ми се темни кога ќе дојде ред да ја избањаме.

Малиот мој првите три месеци со борби. Последниве 4 месеци ужива. Дури збеснува во коритцето.Едвај го додржувам :))

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #1869 на: 24 Април 2017, 14:05:41 pm »
Odi izvadigo od korito. Cim go sobleceme za banjanje zbesnue skoka, ripa cim vleze u korito masakar pleska, prska abe ziva voda ne pravi posle pola saat cistime posle nego.
Samo neka se zdravi i zivi :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

« Последно менување: 25 Април 2017, 02:56:01 am Simo - Carrier159 »

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #1870 на: 24 Април 2017, 15:25:40 pm »
Истото плаво коритце го иаме ;D

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #1871 на: 24 Април 2017, 15:52:32 pm »
Срце убаво насмеано, радости за бањање. :)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #1872 на: 24 Април 2017, 16:00:14 pm »
Na tatko mu e metnat kako zaba u voda e  :)
Prekcera napuni 10 meseci koga projdoa letna vremevo.... Abe kako tasmaniski gjaol e ne sedi 1 sekunda miren skoka, lazi, rastura, tegne, frla mora nekoj celo vreme da e zalepen do nego da ne padne ili se povredi. A tek koga kje pocne da odi maki kje si imam tek togas.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #1873 на: 24 Април 2017, 19:06:04 pm »
Хехе палавковци :) блазе вас :) ај баре за јадење немаме мн мака

Да не останит гладно, а 2 заба уште немат :)
Е и по нас некој трчал, не вардел, не спиел..  :)
Ми беше неверојатно капетан лорд(мислам) кога кажуваше дека без 10кг опрема за двајцата не се излагало, ама сега богами се по веројатно ми е, напати и малце ми се гледа  ;D

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #1874 на: 25 Април 2017, 06:45:20 am »
Нa клaсниo мaлиoт oпaсен, пo стaпките нa тaткo му!