Ај така нека биде.... Колата сакав да ја купам со кеш спремен во мене, бев во разговор со дечкото го замолив да дојде во скопје да се провери во овластен ми рече неможе дојди ти проверија тука по сервисиве.... Дека колата има скинато каиш има и нека не ми кажува никој никакви прикаски.... колата е купена од аутомобиле ск... и он е втор сопственик ја има земено со многу малце км....за проблемот кој го имал колата ми го кажаа сервисерите во аутомобиле ск сите ја знаат колата и може да отидете и да прашате... Јас не реков дека колата моментлано не е добра јас само кажав дека колата е правена во сервис каде што не и доликува на една ваква машина... Точниот муабет не знам што беше дали скинала каиш клацкалици или што се десило незнам битно ја направија и човекот знам дека си ја чува и си вози... Не се факајте одма како слеп за стап ако некој сака алфи тоа сум сигурно јас повеќе од сите вас да се соберете... Имам 3 алфи во гаража и не ми беше проблем да ја купам и оваа но не е така како што ја кажуваат јас бар знам за вас незнам...
Во ауто мобиле ск кога прашал за цена му рекле енормно висока цена а и мегудругото сакале да му ја откупат за смешни пари затоа дечкото си ја направил во струмица од каде и што е колата...
BTW колата се продава повеќе од 3 години час ја има во оглас час ке ја тргне од оглас јас ја гледав да ја купам пред 2 години.
Немам за што да бидам љубоморен имам 147 1.9 JTDm која ја имам направено побрза од оваа 147 GTA што се продава така да љубомората тргнете ја на страна...
Пак ке напоменам не реков дека колата е лоша може е добро напраена но нема потреба да се крие и лаже. Јас лично немам зашто да лажам за муабетов освен ако ме лажело цело аутомобиле ск и газдата што ја продава пошто и самиот он ми потврди кога требаше да ја купувам колата. Да дојдеше во скопје и да ја проверевме во аутмобиле ск сега сигурно ќе беше моја но пошто он неќеше да ги види тие од аутомобиле ск така искочи и да не идам ни ја да ја гледам колата....
Имајте убав ден.