Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На Борис мислам најпаметно на водно е ризично за тие што се со летна опрема
Цитат: bokicivic на 02 Февруари 2012, 16:11:56 pmНа Борис мислам најпаметно на водно е ризично за тие што се со летна опремаko mene...
Цитат: bokicivic на 02 Февруари 2012, 16:11:56 pmНа Борис мислам најпаметно на водно е ризично за тие што се со летна опремаИч не е ризично! Можно е дури и да е исчистен патот. Само што е темница.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Falanga на 02 Февруари 2012, 15:09:44 pmЦитат: KaZaN на 02 Февруари 2012, 14:53:15 pmako e nekade po parkinzive, i ja bi ve druzel vecer...Хендикепиран me zaeba minatiot pat, uste ednas taka, ke ti vlezam u gepek. btw, ako e iscisteno do sredno, i taka mi odgovara. inace nevestata ke treba da se pupi lanci da mesti.
Цитат: KaZaN на 02 Февруари 2012, 14:53:15 pmako e nekade po parkinzive, i ja bi ve druzel vecer...Хендикепиран
ako e nekade po parkinzive, i ja bi ve druzel vecer...
Епа тогаш друг предлог има ли некој?