Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Хахахахахахаха прашајте кој јадел грав во петокот, и ке го најдете тој што го откорнал. Чим толку корнело на отворено мора гравот да бил тетовски.
Eпа ако не си ти, или Мац Абарт, или е Викса...
Цитат: RikiRulz на 12 Јануари 2012, 15:02:36 pmEпа ако не си ти, или Мац Абарт, или е Викса... Кој и да беше, тој прдеж беше корозивен, како за ткиво така и за акрилен лак. Носете колите веднаш на перење и тоа дупло перење, ќе ви скапат иначе.
Аман луѓе ве молам, не ме потсеќајте више на незгодата пак ќе повраќам Кој и да бил - гојдо не му е равно
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
па ако ти е за вртење мислам дека џабе ке одиш
Битола милина ! Си врни убо снег, а улиците не исчистени Литар вино и вожња од Дихово до дома... мх мх мх
Цитат: Rakun4e на 14 Јануари 2012, 04:16:15 amБитола милина ! Си врни убо снег, а улиците не исчистени Литар вино и вожња од Дихово до дома... мх мх мх Остај не зборај,одвај си дојдов,а и сам незнам како....Абе дали по сандалки сега се излегвало???