Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Неколку слики... Отсанатото видеа се додека не се појави она BATTERY LOW Ах баблс батерија резерва за апаратот да ми купиш... само тебе сум те снимал Најкасно до сабајле ке ги имате видеата и сликите.. во процес на обработка се....
Цитат: Nakolce на 07 Јануари 2012, 23:32:48 pmНеколку слики... Отсанатото видеа се додека не се појави она BATTERY LOW Ах баблс батерија резерва за апаратот да ми купиш... само тебе сум те снимал Најкасно до сабајле ке ги имате видеата и сликите.. во процес на обработка се....Азиз со вас ли беше ?
Цитат: Sportex на 07 Јануари 2012, 23:37:57 pmЦитат: Nakolce на 07 Јануари 2012, 23:32:48 pmНеколку слики... Отсанатото видеа се додека не се појави она BATTERY LOW Ах баблс батерија резерва за апаратот да ми купиш... само тебе сум те снимал Најкасно до сабајле ке ги имате видеата и сликите.. во процес на обработка се....Азиз со вас ли беше ? Незнам на кого мислиш...
Ова видео заслужува прво да биде поставено.
Мрднат си ти
Идеме.... НАПРЕД ИВАНА МОЖЕШ ТИ !!!