Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кој ќе донесе чај во термос?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Само плачење да нема, скраја да е
Цитат: Skopxy на 09 Декември 2012, 19:20:50 pmМногу ми е жал што овој прв снег го доживувам у кревет со гипс на нога а медо на паркинг дреме со пола резервар дизел и наоштрени гуми али јбга ке издржам уше 2 недели ваљда ке иам среќа да потрае до тогаш снегчево да си поиграм малку и ја у меѓувреме дечки оставам да се организирате и чекам слики и клипчиња од настанСо оглед дека само ја го знам Скопски, ваљда и Рики, може да кажам само дека ако некад прајме тркачки клуб он ќе ни биде шоферот.
Многу ми е жал што овој прв снег го доживувам у кревет со гипс на нога а медо на паркинг дреме со пола резервар дизел и наоштрени гуми али јбга ке издржам уше 2 недели ваљда ке иам среќа да потрае до тогаш снегчево да си поиграм малку и ја у меѓувреме дечки оставам да се организирате и чекам слики и клипчиња од настан
Фелерваген.