Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Уфффф плачат за меривка моја, таман со летни гуми. Ама лош тајминг е сега за да оптеретам буџетот.Со среќа продажбата!Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Цитат: Zile на 23 Ноември 2020, 23:52:11 pmУфффф плачат за меривка моја, таман со летни гуми. Ама лош тајминг е сега за да оптеретам буџетот.Со среќа продажбата!Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkЗеми ги на рабуш
@Diesel
Лош тајминг е само ако немаш пари. Супер е тајмингот.Баш сега би си купил, за да имам време до март да ги средам козметички (ако има потреба), да ги продадам 15-ките гуми и да купам 16-ки.Пусто не стигаат...[/quoteЦитат: Diesel на 24 Ноември 2020, 12:16:40 pmЛош тајминг е само ако немаш пари. Супер е тајмингот.Баш сега би си купил, за да имам време до март да ги средам козметички (ако има потреба), да ги продадам 15-ките гуми и да купам 16-ки.Пусто не стигаат...Искрено поочуван бандаж во моја кариера немам видено. Гумите се средно жалосни, ама ќе тераат.
Лош тајминг е само ако немаш пари. Супер е тајмингот.Баш сега би си купил, за да имам време до март да ги средам козметички (ако има потреба), да ги продадам 15-ките гуми и да купам 16-ки.Пусто не стигаат...