Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со здравје да се тркалаат. Колку е редовна цена за 225/45/17 и како да купиме преку Македонија Пат по пола цена
Ги возам истите, за парите се супер, за упола цена-најсупер. Мене незнам кој ми пиша дека често знаат камчиња да се заглавуваат во каналите, па си тропаат и испадна како точна информација. Добро држат и на мокра подлога.
Цитат: t0m1cA на 23 Март 2021, 13:00:27 pmСо здравје да се тркалаат. Колку е редовна цена за 225/45/17 и како да купиме преку Македонија Пат по пола цена Истото прашање Sent from my FIG-LA1 using Tapatalk
Уште ако договори 225 те да ги платиш, 245 да дојдат гратис. Дил на годината си направил.
Редовна цена мислам дека беше околу 3.600 денари. Иначе имаат договор со македонија пат 2 плаќаш две гратис, мислам дека така нешто беше, не знам детали, јас ги зедов преку кумот таткому таму е вработен
Цитат: zlatko.jovceski на 23 Март 2021, 13:28:05 pmРедовна цена мислам дека беше околу 3.600 денари. Иначе имаат договор со македонија пат 2 плаќаш две гратис, мислам дека така нешто беше, не знам детали, јас ги зедов преку кумот таткому таму е вработенНе разбрав, кој има договор со Македонија пат ?
Следно дистанцери