20000km update :
Skoro edna godina i 20000km napravivme so Giulia. Kolata e fantazija vo sekoja smisla, kako samo vozi 😮😮😮
Razlicna e od se sto sum vozil do sega, kejfot na zadna vucna e mnooogu golem, prv pat vozam moja kola zadna vucna, i znam samo deka jas na predna vucna veke ne se vrakam 😁
Custvoto na volanot e edinstveno, precizno, direkno i bez greska, i dava golema samodoverba vo kolata.
Custvoto koga nesto te butka od nazad e 😯😯😯
Najgolema kritika za Giulia na site rewie-a bea " brake by wire " kosnicite. No mene toa mi e edno od najdobrite nesta vo kolata, mora da se povoze za da se osete razlikata od
" obicnite " .
Avtonomnata kosnica me ima izvadeno od 3-4 teski situacii, koga vozam i mi izleguva neosvetleno vozilo vecerno vreme, odma predupreduva i ako ne reagiras u bezbedno rastojanie, pocnuva da koci.
Posle edna godina i 20000km znam deka sum napravil vistinski izbor, ne zalam ni za 1€ potrosena nafta ni za nisto, kolata pravi bez pricina da se vozam sekoja vecer i da se kikotam sam kako nekoe malenko dete😁😁
Neznam sto e, no ima nesto posebno vo Giulia, i ke bide golema steta ako Alfa ne napravi dostojna zamena za nea.
Se izvinuvam za latinicata i strumickiot dijalekt, toa e, ako na nekoj mu treba prevod, iMbox 😁😁😁
Slika : in her natural habitat 😁😁😁😁