Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Фина цена.
Да, Миле, ама кога ќе го исправам у Старбакс, па коа ќе светне гризнатото јаболко позади, има сите да знаат дека иам Епл продукт.Јебеш ти 550 евра за обичен лаптоп...
Цитат: Diesel на 10 Септември 2020, 08:21:21 amДа, Миле, ама кога ќе го исправам у Старбакс, па коа ќе светне гризнатото јаболко позади, има сите да знаат дека иам Епл продукт.Јебеш ти 550 евра за обичен лаптоп...Сите ќе мислат дека си некој сељо. Фраер иде у Старбакс да шмекне цура или да се релаксира, не да ја вади бижутеријата на маса. Ако си фраер извади Мекбук од 2020-та.
Цитат: Tischläufer на 10 Септември 2020, 08:22:51 amЦитат: Diesel на 10 Септември 2020, 08:21:21 amДа, Миле, ама кога ќе го исправам у Старбакс, па коа ќе светне гризнатото јаболко позади, има сите да знаат дека иам Епл продукт.Јебеш ти 550 евра за обичен лаптоп...Сите ќе мислат дека си некој сељо. Фраер иде у Старбакс да шмекне цура или да се релаксира, не да ја вади бижутеријата на маса. Ако си фраер извади Мекбук од 2020-та.Не свети јаболчето на Мек-лаптопи веќе неколку години.
Прво цената не е фиксна, а ги гледав цените на мацбоок на реклама5 и пазар3 и мислам дека ми е сосема коректна. Лаптопот нов бил 1800 евра и по вашата математика 75% загуба е 450еу, еве бидејќи сте експерт во пазарна вредноат на продукти јас ќе ви го продадам за 450€. Поздрав
Кој е тој нов лаптоп за 500 еур со ссд?
Јас би дал 15 бона за него. Убаво е да се има по дома за тестирање на Safari и IOS глупости во веб девелопмент. Пиши ПП ако си заинтересиран.Вдлабнатината на капакот е ризик малце, а и батеријата е сигурно при крај, 690 полнења прошла.
Цитат: vlatko.klp на 10 Септември 2020, 16:43:51 pmКој е тој нов лаптоп за 500 еур со ссд?https://www.neptun.mk/categories/prenosni_kompjuteri/ACER-A515-44-R2FP-R5-4500U-16GB-512GB-SSD