Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sephiroth на 10 Септември 2020, 16:39:31 pmЈас би дал 15 бона за него. Убаво е да се има по дома за тестирање на Safari и IOS глупости во веб девелопмент. Пиши ПП ако си заинтересиран.Вдлабнатината на капакот е ризик малце, а и батеријата е сигурно при крај, 690 полнења прошла.Slobodno imas po 250evra na reklama5 za testiranje. Vdlabninata ja imam povekje od godina(mi padna racen casovnik na nego) osven estetski nema nikakov drug problem. Baterijata drzi povekje od 3 casa so normalno korostenje sto e sosema vo red za godinite. Retina display so 400+ nits e kade kade podobar od 95% od laptopite sto se nudat na pazarov. Cenata ne e fisksna, no muabetot od 15bona ne ti e na mesto i e prakticno selski
Јас би дал 15 бона за него. Убаво е да се има по дома за тестирање на Safari и IOS глупости во веб девелопмент. Пиши ПП ако си заинтересиран.Вдлабнатината на капакот е ризик малце, а и батеријата е сигурно при крај, 690 полнења прошла.
Цитат: Kristijan001 на 10 Септември 2020, 16:52:21 pmЦитат: Sephiroth на 10 Септември 2020, 16:39:31 pmЈас би дал 15 бона за него. Убаво е да се има по дома за тестирање на Safari и IOS глупости во веб девелопмент. Пиши ПП ако си заинтересиран.Вдлабнатината на капакот е ризик малце, а и батеријата е сигурно при крај, 690 полнења прошла.Slobodno imas po 250evra na reklama5 za testiranje. Vdlabninata ja imam povekje od godina(mi padna racen casovnik na nego) osven estetski nema nikakov drug problem. Baterijata drzi povekje od 3 casa so normalno korostenje sto e sosema vo red za godinite. Retina display so 400+ nits e kade kade podobar od 95% od laptopite sto se nudat na pazarov. Cenata ne e fisksna, no muabetot od 15bona ne ti e na mesto i e prakticno selskiСамо во Македонија е селски да се пазари човек изгледа. Секаде на друго место е нормална работа. 20000?