Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Шкодата Скала ако ти влегува во ценовен ранг мислам ти е најпаметна опција да си ја разгледаш.
https://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=3638250Eve vaka i kusur ke ti ostane za vozenje
Не го кревај буџетот, легни им во салон и кажи им дека не излегуваш без Скала за 13к
Цитат: Deni на 04 Јули 2020, 20:23:22 pmЈас како комбинација би го посочил Типо, мислам дека треба да се погледне.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Хмм, интересно. не се сеќавам кој ми кажа, ама беше нешто во стил дека имале проблем со трошење уље, или дезинформации се?
Јас како комбинација би го посочил Типо, мислам дека треба да се погледне.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
За логанот, не сум видел тестови не сум читал, ќе седнам ќе прочитам. За пежо 301, само два мотори се достапни, 60кв бензинец и 73 кв дизел. Кога читав, ептен ме изненади дека основниот модел нема клима нити радио.Во однос на астра ј 1.4т, на страната немаат наведено цена, па останува утре да им се јавам и во салон да прашам директно.